Sen bu hallere düşecek adam mıydın Roach..Hocam modlar ile değiştirilebiliyor galiba.
Bu unicorn dostumuzu modsuz bir şekilde de alabiliyorduk sanırım. Yapmanız gereken B&W’da unicorn arkadaşımıza sahip olduğumuz görevdeki save dosyası ile NG+ olarak oyunu başlatmak.Hocam modlar ile değiştirilebiliyor galiba.
Ya ben oyunda yeniyim üstüme gelmeyin rdr2 gibi sandım noldu ya.Hocam roach kardeşimiz değişmez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Hadi hayırlı sürüşler. Her yere ışınlanıyor at. Birazcık saygı ya.![]()
Resmi Türkçe çeviride Kızılgöz evet, ama gönlümüzde Roach’dur kendisinin adı. Dağları, okyanusları bir çırpıda aşar ama çitlere takılırYa ben oyunda yeniyim üstüme gelmeyin rdr2 gibi sandım noldu ya.
Roach ne alaka benim atım Kızılgöz.
Sorma ya.Resmi çeviride Kızılgöz evet, ama gönlümüzde Roach’dur kendisinin adı. Dağları, okyanusları bir çırpıda aşar ama çitlere takılır![]()
Sorma ya.
Nasıl geliştirilir bu at.Resmi Türkçe çeviride Kızılgöz evet, ama gönlümüzde Roach’dur kendisinin adı. Dağları, okyanusları bir çırpıda aşar ama çitlere takılır![]()
Eyer satın alabilirsiniz, isterseniz yarışlara girerek bedavaya da getirebilirsiniz. Size kalmış bir şey.Nasıl geliştirilir bu at.
Sorma ya.
Nasıl geliştirilir bu at.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.