Witcher 3 bazı yan görevler hatalı

Gordrhain

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
2.528
Makaleler
1
Çözümler
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Palyaço
Witcher 3'te 21. seviyeye geldim. Yaklaşık 60 saatlik bir ilerlemem var ve şu kısımdayım.
Ciri'yi velen ve Novigrad'ta aradım ardından Skellige'ye geçtim ama sadece ölen kralın naaşını defnettik. Gerisini henüz oynamadım.
Bazı teçhizat avları 4. seviye istiyor ancak Kaer Morhen'a gitmemi söylüyor. (haritada öyle bir yer yok)

"Gvent oyuncuları - novigrad" olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam, yalıçapkını han'ından bir kart kazan diyordu ancak hancıyla gvent oynadığımızda bahisle oynuyordu. Satın almayı denedim kart satmıyordu. 4 kere hancıyı yendim yine de kartı alamıyorum.

Witcher Gear'ların hepsini toplamak istiyorum, herhangi bir ana görev, yan görev veya seviye farkı bunu engelliyorsa söyleyebilirseniz sevinirim. Ona göre doğru kararları verebilirim en azından.
 
Oyununuz korsan ise yardımcı olamam. Forum olarak korsan oyunu desteklemiyoruz.
Fakat oyununuz orijinal ise, oyun dosyalarını doğrulamayı veya yayıncı platforma ticket atmanızı öneririm.
 
Oyununuz korsan ise yardımcı olamam. Forum olarak korsan oyunu desteklemiyoruz.
Fakat oyununuz orijinal ise, oyun dosyalarını doğrulamayı veya yayıncı platforma ticket atmanızı öneririm.
Oyunum korsan değil, Steam'den 35 TL gibi bir fiyata almıştım. Doğrulama yaptım.
 
Toplam 6 adet Witcher teçhizatı var. Ben bunlardan 4'ünü toplayabildim. Diğer iki teçhizat, ek paketler ile geliyor. Engerek Okulu teçhizatını da bulmaya çalışıyorum.

Demirciler, zırhçılar, nadiren de olsa tüccarlar Witcher Teçhizatları'nın görevlerini açmak için lazım olan haritaları satabiliyorlar. Bunların yerleri internette var, kolayca bulabilirsin. Haritayı satın alıp okuduktan sonra "Hazine Avı" olarak teçhizat görevi karşına çıkacak. Araştırarak, keşfederek, savaşarak, bulmaca çözerek bu okulların teçhizatlarını buluyorsun. Her teçhizat görevinin yanında önerilen seviye yazar. 1. kısım teçhizatlar, düşük seviyede olur. Şuan da hazine avına başlayabilirsin diye düşünüyorum.

Griffin, Kedi, Kurt, Ayı, Engerek ve Mantikor adlı 6 adet Witcher teçhizatı var. Engerek ve Mantikor ek paketlerle geliyor. Diğerleri ana hikayede oluyor. Griffin, genellikle Velen, Kedi Novigrad ve Velen, Kurt Kaer Morhen, Ayı teçhizatı ise Skellige taraflarında oluyor. Tabii 3-4. kısımlara gelindiğinde mekanlar değişiklilik gösterebiliyor.

Ek olarak, Kurt Okulu Teçhizatı'nı bulman için Kaer Morhen'e gitmen gerekiyor. Yoksa yapamazsın. Ayrıca, Witcher 3'ün mağaza sayfasından "Wolf School Gear" adlı ek paketi indirmen gerekiyor.
 

Geri
Yukarı