Sürprizbozan Witcher 3 berbatçık görevi nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lyk7a

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2021
Mesajlar
2.526
Çözümler
7
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Cinsiyet
Erkek
Oyunda 3 veya 4 seviye olmam lazım hiç karakteri geliştirmeye silahları geliştirmeye çalışmadım dümdüz hikaye ne istiyorsa ona göre davrandım. Şimdi görevi zaten oynayanlar bilir ama yine de anlatayım, baronun çocuğunun gömüldüğü yere gidiyoruz daha sonra arkamızdan berbatçık geliyor bende berbatçığı laberkine dönüştürmeyi seçiyorum daha sonra ilerlemeye başladığımızda hayaletler çıkıyor orada çok zorlanıyorum daha hiçbir eşyam yok, ne yapmam lazım? Kalkan açıyorum hadi ilk hayaletleri zorlayarak kestim tekrar doğuyorlar bu sefer canımda az ölüyorum hemen. (8 saatim var.)
 
Yrden kullanıp heyulaları keseceksiniz, berbatçık için ise delirdliği zaman axii kullanıp sakinleştirmeniz lazım.
Deneyeceğim ama benim levelim düşük kalıyor olması lazım yine de işe yarar mı? dediğim gibi hiç bir şekilde karakteri ilerletmedim sadece hikaye odaklı yine de işe yarar mı?
 
Ben Witcher 3'ü hiç yan görev yapmadan bitirdim fakat etraftaki ganimetleri iyi toplaman lazım. Sandıklardan zırh, kılıç vs. çıkıyor, biliyorsun.
 
Tüm soru işaretlerine git, ana görevlerden önce journaldaki tüm seviyene uygun yan görevleri yap öbür türlü Witcher oynamış değil dizi izlemiş olursun.
 
Heyulalar'ın zayıf yönü YRDEN işareti olduğu için YRDEN işaretini kullanmalı, bunun yanı sıra da sağ tık basarak kılıcınızla size karşı gelen saldırıları engellemelisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı