Witcher 3 berbatçık görevi nasıl yapılır?

hakanaktas

Decapat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
118
Merhaba. Witcher 3 oynamaya başladım 4 Level'im. En başlardaki şu baronun çocuğundan olan berbatçığı bir türlü kesemiyorum. Kırlangıç içiyorum devamlı AXII yapıyorum, bırakın kesmeyi canı bile asla azalmıyor ve gerçekten yordu ve sıktı, artık ilerlemek istiyorum. Ne yapmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Witcher 3 oynamaya başladım 4 Level'im. En başlardaki şu baronun çocuğundan olan berbatçığı bir türlü kesemiyorum. Kırlangıç içiyorum devamlı axıı yapıyorum, bırakın kesmeyi canı bile asla azalmıyor ve gerçekten yordu ve sıktı, artık ilerlemek istiyorum. Ne yapmam lazım?

Onu öldüremiyorsunuz zaten axii işareti ile görev bitene kadar sakinleştiriyorsunuz çözü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi budur.
 
Başlarda ağırlıklı olarak yan görevleri yaparak ilerlerseniz karakteri geliştirip hasarı arttırabilirsiniz ve ayrıca para da kazanmış olursunuz. Teçhizatları yükseltmeniz lazım ki hasar verebilesiniz. Bu arada gümüş kılıç ile savaşmaya dikkat edin. Çelik kılıç hasar vermez canavarlara.
 
Hocam illa geçmek istiyorsanız eski save'e dönüp laneti kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Yalnız o görevin seviyesi 6 biraz zorlayabilir. Heyulalar geldiğinde Yrden basın böylece çok daha rahat olur.
 
Seviyeniz bir tık düşük bu arada, görev için önerilen seviye 6. Ana hikayeden ilerlemeyi bırakıp kontratlara, yan görevlere bakmanızı tavsiye ederim. Yolunuzun üstünde olan soru işaretlerini de yapabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı