Sürprizbozan Witcher 3 Blood and Wine iyi son olmuyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar Witcher 3'te Baw DLC'sinde good ending yapmak istiyorum. Her şeyi doğru yaptim. En son Syanna ile konuşmaya gittim ve ona sırasıyla
1 seni unuttuğu için,
2 onu affedemez misin?
Seçeneğine tıkladım. Normalde başka bir konuşma girmeli ama direk olarak Syanna reddediyor ve bu yuzden de good ending olmuyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Witcher 3'te baw DLC'sinde good ending yapmak istiyorum. Her şeyi doğru yaptim. En son syanna ile konuşmaya gittim ve ona sırasıyla.
1 seni unuttuğu için,
2 onu affedemez misin?
Seçeneğine tıkladım. Normalde başka bir konuşma girmeli ama direk olarak syanna reddediyor ve bu yuzden de good ending olmuyor, ne yapmalıyım?

DLC'den devam ediyorsunuz galiba oyunu baştan oynayarak deney bilirsiniz 0 kayıt ile.

Buradaki adımları uygula ve düşler alemine gidip kurdeleyi alman gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki adımları uygula ve düşler alemine gidip kurdeleyi alman gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurdeleyi almamış olsa sarayda onunla konuşamazdı :)

Sonuç olarak düşler alemine gitmesi gerekiyor, diğer seçenekte ben iyi sona ulaşamamıştım. 😃
Düşler aleminde Syanna'nın suyuna gitmediysen böyle olması normal sadece sarayda olan seçenekler etkilemiyor sürekli sen haklısın sen doğrusun şeklinde ilerlemen lazım.
ben onun suyuna hiç gitmedim. sanırım tek hatam en başta günlüğü tamamen okumamaktı. günlükte 5 seçenek vardı ve bende çakallık yapıp alttan başladım. yani 5. 4. 3. seçenekleri okudum ama meğer en önemlileri il ikisiymiş. bende sarayda konuşmadan önce envanterden okudum ama işe yaramadı. günlüğe kadar da geriye gidemem kaç saat oynadim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı