go ask alice
Kilopat
Daha fazla
O kılıcın görevi var. Alamadım olmadı diyenler görevi yapamamıştır belki. Sanırsam canavar kontratı gibi alıyorsunuz. Canavar kontratında gözüküyor ama emin değilim isterseniz internetten bakın. Hatta kontratın adı göldeki canavar gibi bir şey olarak kalmış aklımda ama kontratlara bakın bulursunuz o görevi. Saraydaki ünlemde oyunun bugu vs. değilse efsunger hissiyle dip köşe inceleyin. Belki yerdeki küçük bir şeydir. Ben bilmediğim için o konuda bir yorum yapamıyorumLady of the Lake ile çok güçlü bir kılıç varmış evet ona bakacağım ilk. Ama alamadım olmadı diyenler var bakalım. Görev için etrafa iyice baktım ama bulamadım. Ciri ile ilgili olabilir mi bilemiyorum. Ben hüzünlü son ile bitirmiştim.
Dedim ya o gizli yeri buldum. Orada mektup vardı okudum görev açılmadı. Ünlem hala bekliyor demek ki birbirinden farklı onlar. Yanlış düşünüyorsam tekrar yazın bakayım bir daha.Efsunger hislerini açıp etrafta iyice gezin. Gizli bir yer var orayı bulman lazım. Sandık var gizli yerde.
Tamam onun için bir kaç madde yazılmış bakacağım ona.O kılıcın görevi var. Alamadım olmadı diyenler görevi yapamamıştır belki. Sanırsam canavar kontratı gibi alıyorsunuz. Canavar kontratında gözüküyor ama emin değilim isterseniz internetten bakın. Hatta kontratın adı göldeki canavar gibi bir şey olarak kalmış aklımda ama kontratlara bakın bulursunuz o görevi. Saraydaki ünlemde oyunun bugu vs. değilse efsunger hissiyle dip köşe inceleyin. Belki yerdeki küçük bir şeydir. Ben bilmediğim için o konuda bir yorum yapamıyorum
Pardon onu orayı görünce gizli yere gitti aklım. Buldum dediğin yeri okumamışım.Dedim ya o gizli yeri buldum. Orada mektup vardı okudum görev açılmadı. Ünlem hala bekliyor demek ki birbirinden farklı onlar. Yanlış düşünüyorsam tekrar yazın bakayım bir daha.
Evet sanırım bug olduğu yönünde. Modu deneyebilirim. Nasıl yapacağım konusunda biraz daha bilgi yazarsan sevinirim.O soru işareti muhtemelen bugdan dolayı orada gözüküyor. Vizima'yla bağlantılı bir BaW görevine denk gelmedim hiç. Bu sorunla ilgili sadece bir konu buldum Reddit'de, aynı işaret Kaer Morhen'de de gözüküyormuş. Onun dışında durum belirsiz.
Silah ve zırh için de şöyle bir şey önereyim. Nexusmods'da "Item Levels Normalized" adında bir mod var, oyundaki tüm öğeleri oyuncunun seviyesine ölçekliyor. Herhangi bir ekipmanı seviyesi yüksek olduğu için değil de hoşuna gittiği için kullanmak istiyorsan bu modu deneyebilirsin.
Mod linkini de bırakayım, Item Levels Normalized .
Burada hafiflik diye buff mı var ne oluyor bunlar tam olarak?Pardon onu orayı görünce gizli yere gitti aklım. Buldum dediğin yeri okumamışım.
Kılıç ve zırha gelince bende bunlar var.