Çözüldü Witcher 3 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sinan Engin v1

Decipat
Daha fazla  
Witcher 3 Steam'den oyna tuşuna bastığımda oyun çalışıyor 2 saniye sonra duruyor görev yöneticisinden de çalıştığı gözükmüyor bu durumu nasıl halledebilirim?

Çözüm
Oyunun dosya konumuna gir ve aşağıdaki klasörler haricinde ne kadar dosya varsa sil.
  • ARTBOOK
  • Blood and Wine extras
  • content
  • DLC
  • Hearts of Stone extras
  • MAP
  • SOUNDTRACK
Daha sonra oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.

Yine olmazsa, Belgeler > The Witcher 3 > input.settings, user.settings, user.settings.bak dosyalarını sil.
Evet açıyor. Yüklemiştim önceden bitirip silmiştim sonra bugün tekrar yükledim ama açılmıyor bir türlü.
Şunları yaptın mı?
Yine olmazsa, Belgeler > The Witcher 3 > input.settings, user.settings, user.settings.bak dosyalarını sil.
He, ayrıca bak şimdi; Oyunun dosya konumundaki bin > x64 Witcher3.exe'ye Windows 10 uyumluluk ayarı yap ve yönetici olarak çalıştırmayı işaretle. Aynı şekilde Steam klasörüne girdiğin zaman aşağıdaki Steam.exe'yi yönetici olarak çalıştır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı