370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 6 Aralık 2020 #1 En son maskeli elfin hologlamlarını görüyordum. Sonra "Ciri'nin atıyla ilgili bir şey bul" dedi. Duvardaki kuş, kurt ve başka şey vardı. Hepsine baktım, geçemedim gene. Nasıl geçebilirim?
En son maskeli elfin hologlamlarını görüyordum. Sonra "Ciri'nin atıyla ilgili bir şey bul" dedi. Duvardaki kuş, kurt ve başka şey vardı. Hepsine baktım, geçemedim gene. Nasıl geçebilirim?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.487 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #2 Videoda yapılanları yapmanızın yeterli olması lazım. Suya atlamamışsınız anladığım kadarıyla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Videoda yapılanları yapmanızın yeterli olması lazım. Suya atlamamışsınız anladığım kadarıyla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 6 Aralık 2020 #3 Vavien. dedi: Videoda yapılanları yapmanızın yeterli olması lazım. Suya atlamamışsınız anladığım kadarıyla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aşağıya ölürüm diye atlamadım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Videoda yapılanları yapmanızın yeterli olması lazım. Suya atlamamışsınız anladığım kadarıyla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aşağıya ölürüm diye atlamadım. Teşekkürler.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.487 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #4 Witcher 3'te suya atlayınca ölünmüyor olması lazım. Hatta şu videoyu buldum. Sesi Assassin's Creed oyunundan ama video kısmı gerçektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Witcher 3'te suya atlayınca ölünmüyor olması lazım. Hatta şu videoyu buldum. Sesi Assassin's Creed oyunundan ama video kısmı gerçektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 Evet suya atlayınca ölünmüyor, denemiştim. Artı 0 Eksi