Witcher 3 çok mu sıkıcı?

AsdAsLAYEr

Hectopat
Yer
Antalya Merkez
Daha fazla  
RPG oyunlarını çok seven biri olarak bu oyuna bayılmayı bekliyordum, ama 20 yıllık hayatımda bu kadar sıkıcı bir oyun oynadığımı yemin ederim hatırlamıyorum.
Combat sistemi, 10 yıllık bir oyun için rezalet olmasa da, hareketler o kadar kötü ki birden fazla düşmanla savaşırken kafayı yiyorsunuz. Vuruş hissiyatı zaten yok denecek kadar zayıf. Oyunda sadece Finisher'lar biraz gore içeriyor, onun dışında bir etkileyicilik göremedim.
Ama beni en çok sinir eden şey seviye sistemi oldu. Level 10'nun altındayken haritada neredeyse hiç yan görev bulamadım. Ana görevler ise o kadar sıkıcı geldi ki, oyunu daha fazla katlanamayarak sildim.
Cyberpunk, KCD, BG3, Planescape, Fable gibi oyunlara bayılan ben, bu oyunu 8 saat sonunda aşırı sıkılarak bıraktım.
Sizin Witcher 3 hakkındaki görüşleriniz neler?

En iyi yaptığı şey müzikleri ve atmosferi kesinlikle bu konularda hakkını asla yiyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana yorum yapmak düşmez ama oyunu açtım 15dk kadar oynadım yanlış hatırlamıyorsam en başta bir görev vardı bir şeyler toplayacaktık onu da anlamadım oyun beni yönlendirmediği için bıraktım bence çooook sıkıcı.

İlk oyunları oynamadıysan sıkıcı gelmesi normal 15 saatten filan sonra sarıyor 15 saat oynayabilmek içinse motivasyonu ilk iki oyunun hikayesi veriyor

İlk oyunları oynamadıysan sıkıcı gelmesi normal 15 saatten filan sonra sarıyor 15 saat oynayabilmek içinse motivasyonu ilk iki oyunun hikayesi veriyor.

Witche III ilk iki oyunun hikayesini bilmeden oynanır mı sizce hocam hiçbir şey bilmiyorum ve birkaç bir şey oluyor ne olduğunu bile anlayamıyorum o yüzden sıkıntılı gibi geldi bana 2. oyun bende var fakat oyun biraz eski o yüzden oynayasımda gelmiyor.

KS yine 8 saat oynamış, 15 dk da ne yaptınız da sıkıldınız? En iyisi valoranttan devam edin siz.

Enis Kirazoğlu görmesin. Bende birkaç saat denemiştim ama oyun beni çekememişti içine. Şimdi yakın zamanda 2. şansı vereceğim bakalım. Umarım üzmez.
Witcher 3 oynayacaklar için kesinlikle ve kesinlikle önerim mod kurmaları. Combat modu, teleport modu, grafik modu, animasyon modları, büyü geliştirme modları, doku modları vs mutlaka yükleyin. Oyun cidden çok fazla değişiyor.

Ks yine 8 saat oynamış, 15 dk da ne yaptınız da sıkıldınız? En iyisi Valorant'tan devam edin siz.

Anlatayım biraz şey oldu şimdi bir gemi geldi bir anda herkes dondu falan sonra birinin yanına gittik çiçek falan bir şeyler topla diyordu sonrasında alt F4 atıp oyunu silmiştim. Oyunun hikayesiyle ilgili bir şey bilmediğimden ne olduğunu anlamadım o yüzdende sıkılmıştım.

Ks yine 8 saat oynamış, 15 dk da ne yaptınız da sıkıldınız? En iyisi Valorant'tan devam edin siz.

12 saat oynamışım aslında bence şu saaten sonra sarmaz.

Dosya Ekleri

• 17526190432795393721618259428481.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben hikayeyi youtubeden özet olarak izledim oyunu oynamaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…