Witcher 3 çok mu sıkıcı?

12 saat oynamışım aslında bence şu saaten sonra sarmaz.
Hikayeyi izleyip oynasam keyif alır mıyım?
Modsuz oynanmaz bu oyun, biraz modlu videoları izleyin demek istediğimi anlarsınız. Bende bir tane örnek kendim videomu paylaşıcam görürsünüz. Upload oluyor şu an.

Sanmam oynanış olarak iyi bir oyun asla değil zaten.
Misal bu video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam hiç hikaye bilmeden başladım ve 58 saat oynadım. Ben bayıldım. Çok fazla hikayeli oyun oynamadığım için bana güzel gelmiş olabilir bilmiyorum. Yakın zamanlarda oynadım ama ileride de benim için en özel oyunlardan biri olacaktır. Witcher 3'ten sonra hikayeyi öğrenme amaçlı Witcher 1'e başladım, aman aman sarmadı ama yine de oynuyorum. 1'i bitirip 2'ye geçmeyi iple çekiyorum. Ha ayrıca yukarıda bir kullanıcının yorumu güzeldi, oyun kendini 10-15 saat sonra içine çekiyor. Evet biraz fazla bir süre ancak oyun hikayesi 50-60 saat civarında. Bence ideal.
Bana yorum yapmak düşmez ama oyunu açtım 15dk kadar oynadım yanlış hatırlamıyorsam en başta bir görev vardı bir şeyler toplayacaktık onu da anlamadım oyun beni yönlendirmediği için bıraktım bence çooook sıkıcı.
Hocam hiç bir filmin açılış sahnesini izleyip bu sıkıcı dediğiniz oldu mu? Olduysa sosyal medyada kaydırmayı azaltmanızı tavsiye ederim. Dikkat süresini uzatmak önemli.

3 4 saat oynadım enis abi çok övdüğü için bir şans vermiştim, ama çok sıkıcı geldi.
Oyunun ana hikayedesinde 3 farklı bölge var. İlk kısım en sıkıcı olan, çamurlu bölge. 2. kısımda şehre, 3.kısımda ise kaleye geliyorsunuz. İlk kısımda biraz ilerleyince sizi açık dünyaya salıyor oyun, novigrad'dan başlayın, ilk önce velen görevlerini yapmayın. O zaman sıkılmazsınız.

Ayrıca DLC'si efsane, grafikleri ve dünyası on numara. Blood and wine da vampir düşmanlar falan var. Hikayesi de çok güzel.

Hocam hiç hikaye bilmeden başladım ve 58 saat oynadım. Ben bayıldım. Çok fazla hikayeli oyun oynamadığım için bana güzel gelmiş olabilir bilmiyorum. Yakın zamanlarda oynadım ama ileride de benim için en özel oyunlardan biri olacaktır. Witcher 3'ten sonra hikayeyi öğrenme amaçlı Witcher 1'e başladım, aman aman sarmadı ama yine de oynuyorum. 1'i bitirip 2'ye geçmeyi iple çekiyorum. Ha ayrıca yukarıda bir kullanıcının yorumu güzeldi, oyun kendini 10-15 saat sonra içine çekiyor. Evet biraz fazla bir süre ancak oyun hikayesi 50-60 saat civarında. Bence ideal.

Hocam hiçbir filmin açılış sahnesini izleyip bu sıkıcı dediğiniz oldu mu? Olduysa sosyal medyada kaydırmayı azaltmanızı tavsiye ederim. Dikkat süresini uzatmak önemli.

Hocam sosyal medya kullanmiyorum zaten uzun bir zamandir ama evet çok fazla RPG oynadığım için sıkıcı gelmiş olabilir.

Hocam sosyal medya kullanmiyorum zaten uzun bir zamandir ama evet çok fazla RPG oynadığım için sıkıcı gelmiş olabilir.
Hocam sosyal medya mevzusunu size söylemedim. 50 saatlik bir oyunu 15. dakikasında bırakmak ciddi dikkat bozukluğu gerektirir bence.

Hocam 12. saatlerden sonra sarıyor (bence) hangi görevde olduğunuzu sürprizbzan ile yazabilir misiniz?

@AsdAsLAYEr @Plaxy @emirDedim

Combat modlarla gayet yeterli oluyor.

Grafik olarak oyun şahane birçok hikaye oyunu bitirdim fakat nedense bu oyuna ısınamadım. Daha geçenlerde Ghost of Tsushima oynadım 4-5 günde bitirdim hikayeli oyunları seviyorum fakat bilmiyorum hani ısınamadım oyuna nedenini bilmiyorum galiba konuşmalar uzun diye bana öyle gelmiş olabilir emin değilim ama tekrardan deneyeceğim modlarla bir daha.

@AsdAsLAYEr Şahsen bende sizin gibi RPG seven biriyim. Ekstra olarak fantastik ortaçağ ve kılıç aksiyonu favorim. İlk oynadığımda dümdüz oynamıştım ama 2. seferde hem kitapları okuyup, hemde Witcher 2 ile destekliyerek 200 saat şeklinde tüm görevleri ve DLC'leri bitirmiştim.

Mekanikler konusunda yalan yok. KCD'de o konuda aslında çok ahım şahım değil ama Witcher tabi daha ilkel. Şahsen 2000 çıkışlı oyunları oynayabildiğim gibi vuruş hissi hiç olmayan oyunlarıda iyi kötü oynayabildiğim için çok takmadım. Zaten Witcher'ın asıl esprisi evreni ve olaylar, karakterler. "Kanlı Baron" görev serisi gibi çok sevilen bir görevi bile sevemediyseniz size göre değil demekki. Yapacak birşey yok pek, bende ne yaparsam yapayım "gizlilik" oyunları ile aram yok. KCD'de işsiz gibi komple gizlilik kasmıştım ama Hitman, Styx, MGS filan sıkıcı bana göre.

Oyunda en fazla sıkıldığım yer ana görev olarak sanırım Novidgard bölümleri, oda pek sıkılma sayılmaz sadece daha az eğlenceli. Ortam, atmosfer olarak en berbat yer sanırım Skellige ile Velen, kapışırlar bi bakıma.

(Oyunu çoğunlukla modsuz oynadım, kurduğum modlar "ışınlanma, sınırsız envanter" gibi şeyler. Grafik, kombat yoktu bende.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı