AsdAsLAYEr
Hectopat
Daha fazla
Hikayeyi izleyip oynasam keyif alır mıyım?
12 saat oynamışım aslında bence şu saaten sonra sarmaz.
Modsuz oynanmaz bu oyun, biraz modlu videoları izleyin demek istediğimi anlarsınız. Bende bir tane örnek kendim videomu paylaşıcam görürsünüz. Upload oluyor şu an.Hikayeyi izleyip oynasam keyif alır mıyım?
Misal bu video:Sanmam oynanış olarak iyi bir oyun asla değil zaten.
Hocam hiç bir filmin açılış sahnesini izleyip bu sıkıcı dediğiniz oldu mu? Olduysa sosyal medyada kaydırmayı azaltmanızı tavsiye ederim. Dikkat süresini uzatmak önemli.Bana yorum yapmak düşmez ama oyunu açtım 15dk kadar oynadım yanlış hatırlamıyorsam en başta bir görev vardı bir şeyler toplayacaktık onu da anlamadım oyun beni yönlendirmediği için bıraktım bence çooook sıkıcı.
Oyunun ana hikayedesinde 3 farklı bölge var. İlk kısım en sıkıcı olan, çamurlu bölge. 2. kısımda şehre, 3.kısımda ise kaleye geliyorsunuz. İlk kısımda biraz ilerleyince sizi açık dünyaya salıyor oyun, novigrad'dan başlayın, ilk önce velen görevlerini yapmayın. O zaman sıkılmazsınız.3 4 saat oynadım enis abi çok övdüğü için bir şans vermiştim, ama çok sıkıcı geldi.
Hocam hiç hikaye bilmeden başladım ve 58 saat oynadım. Ben bayıldım. Çok fazla hikayeli oyun oynamadığım için bana güzel gelmiş olabilir bilmiyorum. Yakın zamanlarda oynadım ama ileride de benim için en özel oyunlardan biri olacaktır. Witcher 3'ten sonra hikayeyi öğrenme amaçlı Witcher 1'e başladım, aman aman sarmadı ama yine de oynuyorum. 1'i bitirip 2'ye geçmeyi iple çekiyorum. Ha ayrıca yukarıda bir kullanıcının yorumu güzeldi, oyun kendini 10-15 saat sonra içine çekiyor. Evet biraz fazla bir süre ancak oyun hikayesi 50-60 saat civarında. Bence ideal.
Hocam hiçbir filmin açılış sahnesini izleyip bu sıkıcı dediğiniz oldu mu? Olduysa sosyal medyada kaydırmayı azaltmanızı tavsiye ederim. Dikkat süresini uzatmak önemli.
Hocam sosyal medya mevzusunu size söylemedim. 50 saatlik bir oyunu 15. dakikasında bırakmak ciddi dikkat bozukluğu gerektirir bence.Hocam sosyal medya kullanmiyorum zaten uzun bir zamandir ama evet çok fazla RPG oynadığım için sıkıcı gelmiş olabilir.
Hocam 12. saatlerden sonra sarıyor (bence) hangi görevde olduğunuzu sürprizbzan ile yazabilir misiniz?Hocam sosyal medya kullanmiyorum zaten uzun bir zamandir ama evet çok fazla RPG oynadığım için sıkıcı gelmiş olabilir.