Grafikler modlarla daha da iyi.Grafik olarak oyun şahane birçok hikaye oyunu bitirdim fakat nedense bu oyuna ısınamadım. Daha geçenlerde Ghost of Tsushima oynadım 4-5 günde bitirdim hikayeli oyunları seviyorum fakat bilmiyorum hani ısınamadım oyuna nedenini bilmiyorum galiba konuşmalar uzun diye bana öyle gelmiş olabilir emin değilim ama tekrardan deneyeceğim modlarla bir daha.
Dostum bence sen direkt film izle, oyun oynamak pek sana göre değil gibi. Oyun oynarken illaki senin de bir şeyler yapman gerekir, her şey sana hazır olarak verilip senin yerine halledilecekse zaten senin karakteri kontrol etmene gerek kalmaz. İlk 15 dakikanın 10'u sinematik, 5 dakikada seni ne o kadar zorlamış olabilir?Bana yorum yapmak düşmez ama oyunu açtım 15dk kadar oynadım yanlış hatırlamıyorsam en başta bir görev vardı bir şeyler toplayacaktık onu da anlamadım oyun beni yönlendirmediği için bıraktım bence çooook sıkıcı.
Donduğu yer ve ailesinin kanı kaynaklı büyüleri var. Kendisi normalde ana karakteri terk edip kendi başına maceralara çıkıyor ama bir zaman sonra kendisinden pek haber alınamıyor ve Witcher 3'ün başındaki imparator diye geçen Emhyr bizzat bizi onu bulmamız için görevlendirmekte. Hikayede kabaca bu.
Kesinlikle hocam. Aksiyon konusunda iyi olmasa da hikaye konusunda gerçekten çok iyi. Witcher 4'te hepsinin iyi olmasını istiyoruz (imkansız)Witcher 2'yi oynayıp sonra da biraz diş sıkılırsa ilerliyor ama gerçekten birçok noktada yavan iş çıkarmış W3. Çok iyi noktaları da var ama kötü noktaları da es geçmeyelim.
Dostum bence sen direkt film izle, oyun oynamak pek sana göre değil gibi. Oyun oynarken illaki senin de bir şeyler yapman gerekir, her şey sana hazır olarak verilip senin yerine halledilecekse zaten senin karakteri kontrol etmene gerek kalmaz. İlk 15 dakikanın 10'u sinematik, 5 dakikada seni ne o kadar zorlamış olabilir?
Açık dünya oyunları genellikle böyle olur. Ubisoft gibi firmaların oyunlarına aşinaysanız böyle hissetmeniz normal. Malum Odyssey gibi oyunlar direk elinizden tutarak götürüyor ama çoğu açık dünya oyunu sizi özgürlüğü tattırır ama bir yandanda "Ana görevde var, unutma." der.Aslında hikayesi iyiymişte bir şey bilmeden girince böyle oldu ve bir de neden ilk başta bizi dünyaya salıveriyor mesela 3. oyundan başlayan biri için gerçekten çok zor ben dümdüz biraz yürüyüp ilk gördüğüm göreve gitmiştim mesela sıkılma nedeniminde bundan olduğunu düşünüyorum ve oyun birazcık yönlenderse bizi daha iyi olabilirmiş.
Yıl olmuş 2025 W3 modlarla hala aksiyon konusunda zevk veriyor. Şaka yapmıyorum Dying light 2 den bile daha fazla keyif aldım aksiyondan. Tabii modlar sayesinde.Kesinlikle hocam. Aksiyon konusunda iyi olmasa da hikaye konusunda gerçekten çok iyi. Witcher 4'te hepsinin iyi olmasını istiyoruz (imkansız)
Anlamamanız çok normal. 7 kocaman kitap olan hikayenin sadece 7. kitabını anlatan bir oyun Witcher 3. Koca bir boşluk var geçmiş hakkında.15 Dk yı lafın gelişi söylemiştim sadece oyundan bir şey anlamadım anlamında ki başka oyunlarda vakit geçirebiliyorsam Witcher III dede vakit geçirebileceğimi düşünüyorum sadece hikayeyi bilmediğim için böyle bir şey yaşandı diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2535865
Açık dünya oyunları genellikle böyle olur. Ubisoft gibi firmaların oyunlarına aşinaysanız böyle hissetmeniz normal. Malum Odyssey gibi oyunlar direk elinizden tutarak götürüyor ama çoğu açık dünya oyunu sizi özgürlüğü tadtırır ama bir yandanda "ana görevde var, unutma." der.
Skyrim, Zelda, Elden Ring gibi oyunlar bu konuda çok daha abartı. Komple ana hikayeyi unutuyorsunuz ve kayboluyorsunuz.
Witcher 3, yakuza, kcd gibi oyunlarda size ana görevi söyler ama açık dünyada gezmenizide isterler.