Witcher 3 çok mu sıkıcı?

Grafikler modlarla daha da iyi.

Dostum bence sen direkt film izle, oyun oynamak pek sana göre değil gibi. Oyun oynarken illaki senin de bir şeyler yapman gerekir, her şey sana hazır olarak verilip senin yerine halledilecekse zaten senin karakteri kontrol etmene gerek kalmaz. İlk 15 dakikanın 10'u sinematik, 5 dakikada seni ne o kadar zorlamış olabilir?

Aslında hikayesi iyiymişte bir şey bilmeden girince böyle oldu ve bir de neden ilk başta bizi dünyaya salıveriyor mesela 3. oyundan başlayan biri için gerçekten çok zor ben dümdüz biraz yürüyüp ilk gördüğüm göreve gitmiştim mesela sıkılma nedeniminde bundan olduğunu düşünüyorum ve oyun birazcık yönlenderse bizi daha iyi olabilirmiş.

Witcher 2'yi oynayıp sonra da biraz diş sıkılırsa ilerliyor ama gerçekten birçok noktada yavan iş çıkarmış W3. Çok iyi noktaları da var ama kötü noktaları da es geçmeyelim.

Witcher 2'yi oynayıp sonra da biraz diş sıkılırsa ilerliyor ama gerçekten birçok noktada yavan iş çıkarmış W3. Çok iyi noktaları da var ama kötü noktaları da es geçmeyelim.
Kesinlikle hocam. Aksiyon konusunda iyi olmasa da hikaye konusunda gerçekten çok iyi. Witcher 4'te hepsinin iyi olmasını istiyoruz (imkansız)

15 Dk yı lafın gelişi söylemiştim sadece oyundan bir şey anlamadım anlamında ki başka oyunlarda vakit geçirebiliyorsam Witcher III dede vakit geçirebileceğimi düşünüyorum sadece hikayeyi bilmediğim için böyle bir şey yaşandı diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2535865

Dosya Ekleri

• 1752620592989.png
    463,8 KB · Görüntüleme: 21
Açık dünya oyunları genellikle böyle olur. Ubisoft gibi firmaların oyunlarına aşinaysanız böyle hissetmeniz normal. Malum Odyssey gibi oyunlar direk elinizden tutarak götürüyor ama çoğu açık dünya oyunu sizi özgürlüğü tattırır ama bir yandanda "Ana görevde var, unutma." der.

Skyrim, Zelda, Elden Ring gibi oyunlar bu konuda çok daha abartı. Komple ana hikayeyi unutuyorsunuz ve kayboluyorsunuz.

Witcher 3, Yakuza, KCD gibi oyunlarda size ana görevi söyler ama açık dünyada gezmenizide isterler.

Kesinlikle hocam. Aksiyon konusunda iyi olmasa da hikaye konusunda gerçekten çok iyi. Witcher 4'te hepsinin iyi olmasını istiyoruz (imkansız)
Yıl olmuş 2025 W3 modlarla hala aksiyon konusunda zevk veriyor. Şaka yapmıyorum Dying light 2 den bile daha fazla keyif aldım aksiyondan. Tabii modlar sayesinde.

Alakasız örnek olabilir ama çıkış yılı bazlı değerlendirirsek ve DL2'nin FPS bakış açısıyla geliştirildiğini düşünürsek vuruş hissi olarak daha iyi olabilir ama genel deneyim anlamında W3 daha çok zevk verdi bu konuda.

Yani demek istediğim modlarsanız hala çok zevkli.

Anlamamanız çok normal. 7 kocaman kitap olan hikayenin sadece 7. kitabını anlatan bir oyun Witcher 3. Koca bir boşluk var geçmiş hakkında.

Sizin bu anlattığınız oyun tarzına pek uyuyor mu bilmiyorum ama daha geçenlerde Ghost of Tsushima oynamıştım combatı çok hoşuma gitmişti fakat bana kalsa tek kötü yanı bu oyunun görev animasyonlarına sanki 5TL harcamış gibiydi onun dışı oyun güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…