Çözüldü Witcher 3 Complete Edition farki nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gideon

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
417
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PlayStation Store'da Witcher 3 ve iki tane DLC indirime girmis fakat Complete Edition girmemis. Ben ana oyun ve iki tane DLC'yi ayri ayri alsam Complete Edition'dan bir farki olur mu?
 
Çözüm
Oyunun 2 tane DLC'si var zaten. Complete Edition paketinde tüm DLC'ler var. Bir fark olmaz yani, hangi şekilde ucuz oluyorsa onu alabilirsiniz.

Screenshot_2.png
Complete Edition tüm DLC'leri iceren paket olmalı yanlış hatırlamıyorsam ayrı ayrı alırsanız daha pahalıya gelebir completre Edition için indirim bekleyebilirsiniz.
 
Complete Edition'a DLC'ler dahil sadece. Aralarında başka bir fark yok. Yani ilk önce oyunun kendisini alıp sonradan DLC'leri satın alırsanız arada bir fark olmaz.
Yalnız oyunun ve DLC'lerin sürümünün aynı olduğuna dikkat edin. Forumda bir arkadaş böyle bir sorun yaşamıştı, sonradan oyunu iade etmek zorunda kaldı.
 
Ülke korsan oyun dönemine geri girdi maalesef. Bu durum gelecekte firmaların bizi daha az dikkate almasına sebep olacak (sanki önceden çok alıyorlardı da)
Benimde ilk aklıma gelen bu oldu aynen öyle az buçukta olsa türkçe dil seçeneği getiren firmalar hiç getirmeyecek bence artık.
 

Geri
Yukarı