Witcher 3 DLC alınır mı?

Emirhan6060

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Witcher 3'ü oynadım ve bitirince içimde bir boşluk hissi ortaya çıktı bu yüzden hazır 18 aralığa kadar indirime giren Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'sini almak istiyorum ikisi toplam 6,75 dolara (235TL) denk geliyor sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Witcher 3'ü oynadım ve bitirince içimde bir boşluk hissi ortaya çıktı bu yüzden hazır 18 aralığa kadar indirime giren Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'sini almak istiyorum ikisi toplam 6,75 dolara (235TL) denk geliyor sizce değer mi?

Almazsan ayıp edersin direkt. İki DLC de çok iyi.

DLC fiyatı bana çok pahalı geldi Epic Games'te Witcher 3 180 liraya düşmüştü belki içinde dlcside vardır bir bakın. Bidde heart of stone DLC'sini oynamanıza gerek yok güzel bir DLC değil ama Blood and Wine yeni bir oyun.

DLC fiyatı bana çok pahalı geldi Epic Games'te Witcher 3 180 liraya düşmüştü belki içinde dlcside vardır bir bakın. Bidde heart of stone DLC'sini oynamanıza gerek yok güzel bir DLC değil ama Blood and Wine yeni bir oyun.

Yani Blood and Wine tek başına bir oyun gibi bir şey, heart of stone o kadar olmasa da kaliteli bence Blood and Wine bile tek başına parasına değebilir. Bir de arkadaşta Witcher 3 Steam'de var tekrardan epicten alıp oyunu baştan bitirmek gereksiz olabilir. Size bir sitemim yok bu arada hocam yani öyle fikrimi belirtmek istedim yanlış anlaşılma olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı