Çözüldü Witcher 3 "Downloadable Content" Gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

01berkeEXpray

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Witcher 3 oynamaya başladıktan bi' süre sonra oyunu modladım ve o şekilde bitirdim, saha sonra "expansion pack" satın alıp yüklediğimde çalışmıyordu, modları sildim script hatası verdi, script hatasını düzelttim yine çalışmıyordu. En son oyunu silip yükledim ve script hatası vermeyi devam etti. Bu sefer hatayı çözüp modları kökten sildim ama halen çalışmıyor. Oyun menüsünde "downloadable content" kısmı yok. İnternetim aşırı yavaş tekrar silip yüklemek istemiyorum.

Çözüm
Aynı sorunu yaşayan insanlar için. Oyunun "DLC" klasörünün içinde DLC diye boş bi' dosya varsa (DLC1, DLC2 değil düz DLC yazıyor) o "boş" dosyayı silince düzeldi. İki haftadır uğraşıyorum Reddit'ten bir kullanıcı yazdı buradan teşekkür ederim kendisine.
Oyunun dosyaları bozulmuş olabilir, dosya doğrulama yapmanı öneririm. Olmazsa Witcher 3'ün klasörüne girip "bin" tarzı ana dosyaları silip tekrardan dosya doğrulaması yapabilirsin, ben böyle yaptığımda 9 GB indirmişti ama işe yaramıştı.

Sildim geri yükledim, yükledikten sonra tekrar dosya doğrulaması yaptım. Halen daha çalışmıyor.

Son düzenleme:
Aynı sorunu yaşayan insanlar için. Oyunun "DLC" klasörünün içinde DLC diye boş bi' dosya varsa (DLC1, DLC2 değil düz DLC yazıyor) o "boş" dosyayı silince düzeldi. İki haftadır uğraşıyorum Reddit'ten bir kullanıcı yazdı buradan teşekkür ederim kendisine.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı