Hocam type c ile bilmiyorum fakat DS4Windows kurarsan hem bluetooth ile bağlarsın hem PS5 kolu gibi gözüküyor. Ayrıca Steam geniş ekran modunda mı oynuyorsun?PS5 kolunu bilgisayara Type-C ile bağladım ve denemek için Witcher 3'e girdim, ilk başlarda PS ikonları yani üçgen kare yuvarlak falan vardı ve sonra bir anda ikonlar Xbox ikonuna dönüştü ve bir türlü düzeltemedim, sorun neden kaynaklı olabilir?
DS4Windows olmadan da Bluetooth ile bağlayabilir, ayrıca bu program ile Xbox emülasyonu yapılır. DualShock seçilebilir ayarlardan fakat kullanılmasına gerek yok. Arkadaşın yapması gereken Steam girdisini kapatıp kabloyla bağlaması.Hocam type c ile bilmiyorum fakat DS4Windows kurarsan hem bluetooth ile bağlarsın hem PS5 kolu gibi gözüküyor. Ayrıca Steam geniş ekran modunda mı oynuyorsun?
denedim fakat bir şey değişmedi hala xbox ikonları varGeniş ekrandan Playstation yapılandırma desteğinin tikini kaldırın.
Denedim fakat bir şey değişmedi hala Xbox ikonları var
evet, bluetooth mu kullanmalıyım.Kablo ile oynuyor musunuz hala?
Devre dışı bırak olarak seçip kabloyla bağladığınız takdirde tuşlar PS olacaktır.evet, bluetooth mu kullanmalıyım.
geniş ekran modundan da denedim fakat bir şey değişmedi
kontrolcü ayarlarında her şey kapalı hangisini açmam lazım?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.