Witcher 3 DualSense ikonları Xbox ikonu olarak gözüküyor

Haoka

Decapat
PS5 kolunu bilgisayara Type-C ile bağladım ve denemek için Witcher 3'e girdim, ilk başlarda PS ikonları yani üçgen kare yuvarlak falan vardı ve sonra bir anda ikonlar Xbox ikonuna dönüştü ve bir türlü düzeltemedim, sorun neden kaynaklı olabilir?

PS5 kolunu bilgisayara Type-C ile bağladım ve denemek için Witcher 3'e girdim, ilk başlarda PS ikonları yani üçgen kare yuvarlak falan vardı ve sonra bir anda ikonlar Xbox ikonuna dönüştü ve bir türlü düzeltemedim, sorun neden kaynaklı olabilir?
Hocam type c ile bilmiyorum fakat DS4Windows kurarsan hem bluetooth ile bağlarsın hem PS5 kolu gibi gözüküyor. Ayrıca Steam geniş ekran modunda mı oynuyorsun?

Hocam type c ile bilmiyorum fakat DS4Windows kurarsan hem bluetooth ile bağlarsın hem PS5 kolu gibi gözüküyor. Ayrıca Steam geniş ekran modunda mı oynuyorsun?
DS4Windows olmadan da Bluetooth ile bağlayabilir, ayrıca bu program ile Xbox emülasyonu yapılır. DualShock seçilebilir ayarlardan fakat kullanılmasına gerek yok. Arkadaşın yapması gereken Steam girdisini kapatıp kabloyla bağlaması.

evet, bluetooth mu kullanmalıyım.

geniş ekran modundan da denedim fakat bir şey değişmedi

kontrolcü ayarlarında her şey kapalı hangisini açmam lazım?
Devre dışı bırak olarak seçip kabloyla bağladığınız takdirde tuşlar PS olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı