Witcher 3 dünyanın en iyi oyunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTA oyunlarının da hikâyesine 4.oyun hariç bakmayın bir zahmet. GTA serisi hiçbir zaman senaryo ile değil özgürlükçü açık dünya ile ön plana çıktı.
Aynı zamanda fizikleriyle. 😆

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Witcher 3'te istediğiniz gibi (hile ve mod kullanmadan) direkt görev yerine gidebiliyor musunuz? RDR2'yi oynamuş geçmişsiniz anlaşılan. Kamp kurup eğer merkez kampı yeterince yükselttiyseniz zaten kampa fast travel atabiliyorsunuz.


GTA 5 konusunda katılırım ben de sevmiyorum GTA 5 hikayesini ama RDR2 konusunda...
Witcher 3 de en azından görev yerine yakın bir yere gidiyorsun. RDR 2 de full at sürüyorsun. Ayrıca kampı çok geliştirmedim ki Fast travel için kamp geliştirmekte ayrı saçmalık.
 
RPG oyununun hikayesini shooter oyun ile bir tutuyorlar şaka gibi
 
Witcher 3 de en azından görev yerine yakın bir yere gidiyorsun. RDR 2 de full at sürüyorsun. Ayrıca kampı çok geliştirmedim ki Fast travel için kamp geliştirmekte ayrı saçmalık.
Dostum sen belli ki daha önce fast travel yapmamışsın. RDR2'de ana görevler çok nadir fast traveldan uzak noktada. Bilmeden konuşma artık.
 
8 senelik oyuna 400 lira vermem isterse evrenin en iyi oyunu olsun. 8 sene geçmis.
 
Yıllar sonra bir oynayayım dedim ilk görevde grafikler oyun motoru berbat geldi çıktım. Yıllar sonra düzeltilmiş haline bakayım dedim 145 saat aralıksız oynadım böyle bir şey yok arkadaş. Oyun bitmiyor, DLC'leri ayrı bir oyun olmuş. Novigard sonrası toussaint çok efsane geldi. Diyaloglar uzun okumak zor oluyor ama boş muhabbet yok sarıyor. Ben böyle oyuna kitlenmemiştim en sonunda ev tasarımına dahi imkan veren DLC efsane olmuş o yeşil arazi grafikler müthiş. Bütün zırhları topladım geliştirdim boş geçmedim oyunun suyunu çıkardım en son DLC'de bitince çıktım. Oynayan varsa tavsiye ederim. Cyberpunk ve Witcher 3'ü arka arkaya oynadım anladım ki CD project, Rockstar Games'i hikayede tokat manyağı yapmış. GTA serisi vb. büyük oyunları oynamış birisi olarak bana göre dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'dür. Tek kusuru var savaş dinamiği berbat ötesi ona da alışıyorsunuz. Uzun zaman sonra oyun oynadım arka arkaya hikaye kısmıyla Cyberpunk ve Witcher 3 çok iyi sardı bunlar tavsiye ederim. 15 liraya böyle oyun tabii yıllar sonra.
Eki Görüntüle 1655077
250TL Verince böyle oluyor galiba.Bu arada Hikaye konusunda Rockstar'ı tokat manyağı yapmış kısmını okurken gümledim.
 
İndirimleri kaçırıp 250 TL verdikten sonra kendimi avutma şeklim.

büyük The Witcher hayranıyım. Sadece 3. oyun değil, evrenin hayranıyım. Ama bu bile TW3'e dünyanın en iyi oyunu dememe yetmiyor. Seninki TW3 sonrası sendromu gibi bir şey, birkaç haftaya geçer.

Epic Games'de 15 TL Witcher 3 Cyberpunk 125 TL.
@espad553
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı