Çözüldü Witcher 3 Ebedi Ateş'in Gölgesinde görevini yapmak zorunlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlamanHayranı

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba bu görevi yapmak zorunlu mu? hikayeyi etkiliyor mu? yani hikaye bu şekilde mi devam ettiriliyor? bu görevi bi kere yapmaya çalıştım ama çok zordu yapamamıştım.

Çözüm
Ben ilan panolarına gitmiyorum ama sadece sarı ünlem olanlara gidiyordum. Yan görev olarak hangilerini yapmalıyım acaba oyuna yeni başladım zaten pek bilmiyorum.

Ana görevler kısmı dolu. Bu görevin ilerlemesi için ormanın hanımları görevini yapmanız gerek. Ana görevler kısmındakilerin hepsi ana görev oraya yan görev girmiyor, yan görevler ikincil olanlar. Keira Metz'in görevini de yapın. Seviyeniz yettiğince hepsini yapmaya bitirmeye çalışın oyunun zevki öyle çıkıyor. Ayrıca panolara da gidin güzel itemler düşüyor ve bol xp geliyor.
Ana görevler kısmı dolu. Bu görevin ilerlemesi için ormanın hanımları görevini yapmanız gerek. Ana görevler kısmındakilerin hepsi ana görev oraya yan görev girmiyor, yan görevler ikincil olanlar. Keira Metz'in görevini de yapın. Seviyeniz yettiğince hepsini yapmaya bitirmeye çalışın oyunun zevki öyle çıkıyor. Ayrıca panolara da gidin güzel itemler düşüyor ve bol xp geliyor.
Çok teşekkür ederim çözüldü olarak işaretliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı