Çözüldü Witcher 3 Radovid'i öldürme görevini doğru mu yaptım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrekoyuncu38

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Witcher 3 oynuyorum ve Radovid'i öldürmek istiyorum. Suikast için Dijkstra'nın verdiği görevi yaptım yani trollerle arkadaş olan ayakkabıcıyı buldum ancak buradan sonrasında suikast görevine nasıl gireceğimi bilmiyorum. Novigrad ve Velendeki neredeyse tüm kontrat ve yan görevleri bitirdim ancak suikasti yapmadan Skellige'ye gitmek istemiyorum. Suikasti yapmak için illa Skellige'ye gitmem mi lazım yoksa ben mi bir şeyi eksik veya yanlış yaptım?

Çözüm
Skellige'den sonra başlıyor suikast görevi. Yani Ciri'yi aldıktan sonra Philippa Eilhart ile birlikte öldürüyorsunuz.

Ancak Dijkstra, Philippa'yı yakalıyor ve siz Dijkstra'nın bacağını kırmadan Dijkstra'yı ikna ederek yola devam etmeniz gerekiyor. Eğer Dijkstra'nın yolunuzdan çekilmesi için bacağını kırarsanız Radovid'e suikast görevi iptal olur.

Onu ikna etmek için ''Sizi ifşa ederim'' seçeneğini kullanın.
Skeliige'den geldikten sonra dijkstranın hamamında bir büyücü kurtaracağız o sırada 2 seçenek çıkacak. Emryh'in planlarını söylerim ya da dijstrayı it geç gibi bir cümle. Emryh'in planlarını söylerim dersen görevin devamı açılır.
Not: Büyücü Frangilo olabilir adını unuttum.

Selam, oyunu birkaç kez bitirmiştim. Bir defa o topa girdim ve öyle bir görev açılmadı.
Yani Radovid'in öldürülmesinde yardımcı olamıyor muyuz? Ayakkabıcıyı bulmak haricinde.

Skeliige'den geldikten sonra dijkstranın hamamında bir büyücü kurtaracağız o sırada 2 seçenek çıkacak. Emryh'in planlarını söylerim ya da dijstrayı it geç gibi bir cümle. Emryh'in planlarını söylerim dersen görevin devamı açılır.
Yani Skellige'ye gidip ordaki görevleri yapmam lazım değil mi?

Skellige'den sonra başlıyor suikast görevi. Yani Ciri'yi aldıktan sonra Philippa Eilhart ile birlikte öldürüyorsunuz.

Ancak Dijkstra, Philippa'yı yakalıyor ve siz Dijkstra'nın bacağını kırmadan Dijkstra'yı ikna ederek yola devam etmeniz gerekiyor. Eğer Dijkstra'nın yolunuzdan çekilmesi için bacağını kırarsanız Radovid'e suikast görevi iptal olur.

Onu ikna etmek için ''Sizi ifşa ederim'' seçeneğini kullanın.

Çözüm

Onu ikna etmek için "Sizi ifşa ederim" seçeneğini kullanın.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı