Witcher 3 ek paket alınır mı?

Enzo Favara

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
RAM
32
Ekran kartı
4070
Anakart
b650
İşlemci
7500f
Merhaba arkadaşlar, az önce Steam'den 3 dolara Witcher 3 aldım normal Witcher 3 paketsiz ama daha sonra az bir farkla Epic'te Complete Edition olduğunu fark ettim. Oyunu indirmedim ve oynamadım iade hakkım bulunuyor. Sizde iade edip Epic Games'ten almama gerek var mı? Complete Edition o kadar önemli mi? Not: Şimdiye kadar Witcher oynamadım, ilk defa oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, az önce Steam'den 3 dolara Witcher 3 aldım normal Witcher 3 paketsiz ama daha sonra az bir farkla Epic'te Complete Edition olduğunu fark ettim. Oyunu indirmedim ve oynamadım iade hakkım bulunuyor. Sizde iade edip Epic Games'ten almama gerek var mı? Complete Edition o kadar önemli mi? Not: Şimdiye kadar Witcher oynamadım, ilk defa oynayacağım.
Evet 2 adet DLC'si çok kalitelidir üstelik epey uzun süre götürür o DLC'ler.

Net alınır DLC'ler tek başına oyun kalitesinde.

Steam'de daha pahalı Complete Edition Epic'te daha ucuz tavsiyem Epic'ten alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı