Çözüldü Witcher 3 Eksik açıklamalı görev

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Ben bir tane kral gibi bir adamın yanına gittim ve bana bilmem ne canavarını avla dedi ve bir anlaşma yaptık. Bundan sonra ne yapacağım?

O canavarı nereden bulacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bence sen görevi takip etmiyorsun. Görev aşamaları okuduğum kadarıyla gayet açık ve konum gösterecek şekilde. Leylak ve bektaşi üzümleri görevinin bir aşaması bu görev. Dolayısıyla onda bir şey yapmak gerekmiyordur diye düşünüyorum.

Burada da söylediklerime ters düşen bir şey gözüme çarpmadı.

Bence sen görevi takip etmiyorsun. Görev aşamaları okuduğum kadarıyla gayet açık ve konum gösterecek şekilde. Leylak ve bektaşi üzümleri görevinin bir aşaması bu görev. Dolayısıyla onda bir şey yapmak gerekmiyordur diye düşünüyorum.

Burada da söylediklerime ters düşen bir şey gözüme çarpmadı.

Çözüm
Görevde tam olarak hangi aşamadasınız? J'ye basıp seçtiğinizde size ne yap diyor?
Bu arada havalı bir şekil de askerlere bakıp kılıncınızı çekmeyin siz saldırıyorlar.
E bunun için oyun seni uyarıyor. Kaşınıp tekrar yapmışsın.

Teşekkürler.

Bir soru daha soracağım. GeForce Now'dan giriyorum. Her Witcher 3'e girişimde açılmıyor, ikinci girişimde açılıyor. Bu sorun sizde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…