Witcher 3 en iyi zırh nedir?

Hocam hatırlayamadım oyuna hatta geri girdim ama galiba 5. şema yoktu yanlış hatırlıyor olabilirim. 4. kısımda galiba bitiyordu Skellige'deki demirciden bakabilir misiniz? Bitmiş olması gerek ayı teçhizatı.

Hocam hatırlayamadım oyuna hatta geri girdim ama galiba 5. şema yoktu yanlış hatırlıyor olabilirim. 4. kısımda galiba bitiyordu Skellige'deki demirciden bakabilir misiniz? Bitmiş olması gerek ayı teçhizatı.
Maalesef orada da yok hocam. Yine başladığım yere döndüm Yine de teşekkür ederim size. Dediğim gibi Hikaye + 2 DLC bitirdim. Bunun böyle durması normal mi ?

@Gordrhain Hocam yeniden merhaba. Bir sorum vardı da. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ?

"
Hocam daha önceden bunları araştırıp, özellikle ayı zırhını tercih etmiştim. Dediğiniz gibi dayanıklılık veriyor. Özel bir karakter puanı ile de zırhımı hafif yaparak. Hızlı ilerleyebiliyorum. Sürekli aynı şeyi söyleyerek kafanızı karıştırmak istemiyorum ama anlamadığım kısım şurası.

Şuan ayı techizatının son seviyesindeyim. Bu ise 41 level de yapılabilir hale geliyor. İleride 80-90 seviyede yapabileceğim, özel bir okulun olmayan zırhlar geleceğini düşünüyorum. Birisi 41 levelde yapılırken diğeri 80-90 level de yapılıyor. Bu da arada güç farkı var demek oluyor. İşte tam da kafamın karıştığı yer burası. İleride daha güçlü zırhlar varken insanlar neden özel okulların zırhını kullanıyor ? Yanlış mı düşünüyorum ? "

Sorum burada hocam. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam ben oyunu NG+'ta yarım bırakmıştım ancak sorunuz net anladığımı düşünüp yanılıyorum.

Normal oyunda teçhizatları mağaralardan ordan burdan bulmamız gerekiyordu hatırlarsanız. Aynısı NG+' ta da geçerli. Farkederseniz eğer NG+'ta Witcher setlerinin craft' ı kalkıyor. Normal oyunda (Leveli sallıyorum) 25 level ayı seti teçhizatı craft tarifi buluyorken NG+'ta 75 level ayı seti teçhizatı craft tarifi buluyorsunuz ve gelişmiş, usta ve büyük ustaya tekrardan çıkarıyorsunuz.

Şimdi anladım hocam. Yani bu videodaki gibi bir zırh yapmak için (İkimizinki de Büyük Usta Ayı Zırhı) NG+ geçmem gerek. Bende geçmeden önce bu işleri halletmeye çalışıyordum. Teşekkür ederim hocam.

Edit : Videoyu atmayı unutmuşum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…