Witcher 3 Eşkiyalar ölmüyor

1605192140711.png

J tuşuna basıp ve ekran görüntüsü atar mısın?

Görevlerin yanında gerektirdiği seviyeler var. Beyaz olanları (5 ve 6) yapabilirsin.

Düşündüğüm gibi. Velen'deki görevleri bitirmemişsin ve direk Novigrad'a geçmişsin. Bir önceki kayıt dosyanı yükle. Ardından "Cadının Peşinde" ve "Aile Meseleleri" adlı görevleri yap. Sen Velen'de neredeyse hiç görev yapmamışsın. Uzun bir serüven seni bekliyor olacak. Velen'deki görevleri tamamladıktan sonra, spoiler vermeyeyim, bir şekilde yolun Novigrad'a düşecek ve o görevi rahatlıkla yapacaksın.

Aile meseleleri görevini yapmıştım. Hatta o görevle ilgili bir şeyi anlamadığım için de konu açmıştım. Ama Cadının Peşinde diye bir görev yaptığımı hatırlamıyorum.
Eski kaydımı geri yükledim devam ediyorum.

Aile meseleleri görevini yapmıştım. Hatta o görevle ilgili bir şeyi anlamadığım için de konu açmıştım. Ama Cadının Peşinde diye bir görev yaptığımı hatırlamıyorum.
Eski kaydımı geri yükledim devam ediyorum.
Demek ki Aile Meseleleri adlı görevi bitirememişsin Zaten "Cadının Peşinde" görevini de yapmamışsın. Eğer o görevi bitirseydin, ana görevler kısmında değil "Tamamlandı" kısmında olurdu. O göreve tıklayıp tekrar ekran görüntüsü atar mısın?

Baron'un eşini bulmak için önce Cadının Peşinde görevi yapılmalıydı sanırım. Croockbag Bog'a (Türkçesini unuttum) gitmelisiniz hatta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı