Witcher 3 expansion packler yerine GOTY alınırsa Save silinir mi? (PS4)

yusove

Hectopat
Yaklaşık 2 ay önce ocak ayında PlayStation Store'dan The Witcher 3: Wild Hunt almıştım. Oyunu bitirdim expansion packlerini oynayasım geldi ama oyunun GOTY versiyonu expanaion packleri de içeriyor ve PlayStation Store indirimlerinde normal expansion paketinden kat kat daha ucuz The Witcher 3 GOTY versiyonu. Şimdi normal oyunun yanına GOTY versiyonunu alırsam oyuna baştan başlamam gerekir mi? Yoksa oyuna kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Hmm.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 ay önce ocak ayında PlayStation Store'dan The Witcher 3: Wild Hunt almıştım. Oyunu bitirdim expansion packlerini oynayasım geldi ama oyunun GOTY versiyonu expanaion packleri de içeriyor ve PlayStation Store indirimlerinde normal expansion paketinden kat kat daha ucuz The Witcher 3 GOTY versiyonu. Şimdi normal oyunun yanına GOTY versiyonunu alırsam oyuna baştan başlamam gerekir mi? Yoksa oyuna kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Hmm.

Hmm.

Hocam pek bilmiyorum ama o Save'den ilerleme gibi bir durum olabilir.

Merhaba ilk cevapta yazdığım gitmemiş. ben aldım save dosyaları geçer diye ps 4 te fakat asla geçmiyor. ben de dlc leri oynuyorum. yapacak bir şey yok. keşke ps 4 bu kadar kapalı bir sistem olmasa

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı