İyide mesela griffin kesiyorum . Kestiğimden griffin mutajeni çıkıyor. Kırmızı mutajen değil.Ben sadece kırmızı mutajeni nasıl elde edebilirim onu merak ediyorum.Ben hiç böyle şeylerle uğraşmadım. Direkt kestiğim yaratıklardan düştüyse düştü. Hatırladığım kadarıyla grffinlerden çok çıkıyordu. Witcher kontratlarında griffinlere öncelik ver.
Ben en sonunda sinirlenip konsoldan kendime eklemiştim. Konsolu açmak için birkaç bir şey yapmak lazım. Şuradan bakabilirsin.
![]()
Steam Community :: Guide :: Consol'u Aktif Etmek ve Hileler
Hile kodlarını kullanabilmek için Consolu açmanız gerekiyor. Bunun için Nexusmods ya da başka bir yerden mod indirmenize gerek yok....steamcommunity.com
RPG oyunlarda hile yapınca tadı çıkmıyor. Zaten oyunda mavi, kırmızı ve yeşil mutanjenlerden en az bulunanı kırmızı. Blood and Wine DLC'sinde bu soruna çare var diyebilirim. Atıyorum 2 yeşil mutanjen ve bir miktar simya malzemesi kullanarak kırmızı mutanjen elde edebiliyordunuz.
Ama yok ben ana oyunu oynayacağım sadece diyorsanız ben şahsen çok takmayın böyle şeyleri derim. Zaten video 2015 yılına ait. Belki Update ile bu yöntemin çok kolay olabileceğini düşünüp kaldırmışlardır yapımcılar. Ki zaten ben 200 saatlik oyunumda bu tarz kırmızı mutanjen düşüren canavarları soru işaretlerinde ve kontratlarda buldum. Açık dünya gezerken rastgele spawnlandığına şahit olduğumu hatırlamıyorum. Oyunu en zorun bir altında bitirmiştim ve kırmızı mutanjenim evet benim de azdı ama çok sorun olmamıştı.
Uzun lafın kısası, farming yapacağım, built kasacağım diye uğraşma. Oyunun tadı öyle yavaş yavaş kaçar. Sen yap Quest'ini illaki oyun sonuna doğru düşer o.
Orijinal hikayeyi oynarken açılmıyordu sanırım ama değilim.Blood and Wine DLC'si bende mevcut. Nereden yapıyoruz.
Bir Quest'ten yapılıyordu. Yapmak için DLC görevine başlayıp Touissant'a gitmen lazım. Zaten 5,6 adam kesip gidiyorsun çok uzun sürmüyor. Şehre ilk girdiğinde Yennefer'den sana mektup gelecek ve bir profesörün araştırmalarını bulmanı isteyecek. İşte o görev serisini yapacaksın, sonra Touissant'da evin olacak, eve malzeme falan alacaksın öyle açılacak o mutanjen standı. Ama biraz uğraşman gerek. Tam ben de hatırlamıyorum zaten. Eğer başka yöntem bulamazsan dediğimi uygularsın çünkü dediğim gibi bu biraz uğraştırır.Blood and Wine DLC'si bende mevcut. Nereden yapıyoruz.
Bir Quest'ten yapılıyordu. Yapmak için DLC görevine başlayıp Touissant'a gitmen lazım. Zaten 5,6 adam kesip gidiyorsun çok uzun sürmüyor. Şehre ilk girdiğinde Yennefer'den sana mektup gelecek ve bir profesörün araştırmalarını bulmanı isteyecek. İşte o görev serisini yapacaksın, sonra Touissant'da evin olacak, eve malzeme falan alacaksın öyle açılacak o mutanjen standı. Ama biraz uğraşman gerek. Tam ben de hatırlamıyorum zaten. Eğer başka yöntem bulamazsan dediğimi uygularsın çünkü dediğim gibi bu biraz uğraştırır.Blood and Wine DLC'si bende mevcut. Nereden yapıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.