Arkadaşlar benim sistemim şudur.
AMD HD 8500M.
İşlemci Intel i7 7500u.
8 GB RAM.
Sistemim çok iyi değil ama Witcher 3'u açtı bazi arkadaşlarima sordum açılır rahat oynarsın demişlerdi FPS'im 5 gibi bunu nasıl yükseltebilirim ya da yuksetme şansımız var mı?
AMD HD 8500M.
İşlemci Intel i7 7500u.
8 GB RAM.
Sistemim çok iyi değil ama Witcher 3'u açtı bazi arkadaşlarima sordum açılır rahat oynarsın demişlerdi FPS'im 5 gibi bunu nasıl yükseltebilirim ya da yuksetme şansımız var mı?
AMD HD 8500M.
İşlemci Intel i7 7500u.
8 GB RAM.
Hocam o ekran kartının açtığına dua edin. Bende r7 265 var, 900p düşük ayarlar 50 fps, yüksek ayarlar 900p 30fps alıyorum. 720p düşük de belki 15 FPS alırsınız.
Videosu da burda. Ayarlar 768p Düşük ortalama 20 fps
AMD HD 8500M.
İşlemci Intel i7 7500u.
8 GB RAM.
Hocam açıkcası 5 FPS yükselmez. Yükselse bile çok yükselmez. Ki tahminimce bilgisayar otomatik olarak en düşük ayarlara çekmiştir zaten ama siz yine de bir ayarlara bakın ve yüksekte filansa ayarları düşürün.
Hocam o ekran kartının açtığına dua edin. Bende r7 265 var, 900p düşük ayarlar 50 fps, yüksek ayarlar 900p 30fps alıyorum. 720p düşük de belki 15 FPS alırsınız.
Videosu da burda. Ayarlar 768p Düşük ortalama 20 fps
Hocam o alışma meselesi ile alakalı ben şuan alıştığım için 900p high 30 fps oynuyorum. Oynarken gözüme çok batmıyor ama eğer dersen 50 fps akıcı mı diye sorarsan benim için 50 fps akıcıdır.