Witcher 3 Garkolan nasıl kesilir?

mühendis52

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2017
Mesajlar
755
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Witcher 3 Wild Hunt Full DLC satın aldım ve ilk kez Witcher serisinden bir oyun oynuyorum. 3. görevi yaparken yan görev gibi bir şey geldi ve aldım. Lağıma araştırma yapmak için gittim, araştırma yaparken Garkolan adlı NPC'ye rastladım fakat onu kesemiyorum. Oyun için öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaratık Külliyatı'ndan Garkolanlar hakkında bilgi edinin. Hem orada nelere karşı zayıf olduğu gösterilecektir. Savaşmadan önce iksir için. Garkolanlar için bir yağ vardı adını hatırlamıyorum fakat onu kılıcınıza sürerseniz daha fazla hasar vurursunuz garkolanlara. Bir vuruş atıp geri kaçın, garkolan tam size gelirken ufaktan bir kaçın ve darbeyi vurun. Böylece kolayca kesersiniz. Kendinize quen işaretini basmayı da unutmayın.
 
Yaratık külliyatını kontrol et oyun arayüzünden. Genelde yaratıklara daha çok hasar verebilmek için çeşitli yağlar kullanılır. Farklı yaratıklara farklı efsunger sembolleri daha fazla hasar verir. Aynı zamanda rakibe dümdüz koşma sürekli vur-kaç yap.
 
Level'im düşük olduğu için 30 Level'lik görevi yapmakta sıkıntı çekiyormuşum yeni öğrendim. Teşekkürler yorumlarınız için. Oyunla alakalı ufak taktikler verirseniz çok makbule geçer.
 
15 seviyeye yaklaştığın gibi efsunger tehçizatı avına çıkmanı tavsiye ederim. Bu setler rütbelidir. 3 kez terfi edip yüksek değerlere ulaşabilirsin.


Bu rehberde sadece 3 seti göstermiş. Yakın zamanda bende bu konuyla ilgili bir rehber hazırlayıp engerek ve kurt seti gibi setleri elde etmenin yolunu anlatıcam.
 
Level'im düşük olduğu için 30 Level'lik görevi yapmakta sıkıntı çekiyormuşum yeni öğrendim. Teşekkürler yorumlarınız için. Oyunla alakalı ufak taktikler verirseniz çok makbule geçer.
Yan görevleri yaparak ve haritadaki soru işaretlerine giderek XP kazanabilirsin.
 
Ben berbatçık görevindeyim ve külliyata erişemiyorum. Hangi büyüyü kullanmam gerekiyor?
Erişebilirsiniz aslında. Sözlük kısmına gelip "Yaratık Külliyatı' seçeneğini seçin. Orada şu ana kadar karşılaştığınız tüm yaratıkların özellikleri çıkacak.


Berbatçık, Axii işaretinden etkileniyor. Deneyebilirsiniz.
 
Erişebilirsiniz aslında. Sözlük kısmına gelip "yaratık külliyatı' seçeneğini seçin. Orada şu ana kadar karşılaştığınız tüm yaratıkların özellikleri çıkacak.

Berbatçık, axii işaretinden etkileniyor. Deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim, bunu şu anda yapamazsın gibisinden bir şey yazıyordu ondan sordum.
 

Geri
Yukarı