Sürprizbozan Witcher 3 geçmişteki seçimleri değiştirme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

tahagok

Hectopat
Wild Hunt ile yapılan savaşta Ciri kendini feda etti bunu düzeltmek için yaklaşık 5 saat öncesinin kayıtını yükleyip Avallac'h'ın ofisini karıştırıken destek oldum ama bir faydası olmadı. İnternette

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte arkadaş konsol komutlarıyla geçmişteki Triss ve Yennefer arasındaki diyalogları düzeltiyor. Ben de aynısını Ciri için yapabilir miyim? Yaparsam nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wild Hunt ile yapılan savaşta Ciri kendini feda etti bunu düzeltmek için yaklaşık 5 saat öncesinin kayıtını yükleyip Avallac'h'ın ofisini karıştırıken destek oldum ama bir faydası olmadı. İnternette

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte arkadaş konsol komutlarıyla geçmişteki Triss ve Yennefer arasındaki diyalogları düzeltiyor. Ben de aynısını Ciri için yapabilir miyim? Yaparsam nasıl yaparım?

Dostum oyundan keyif almaya çalış. Yerinde olsam ikinci hatta üçüncü hatta dördüncü kez oynarım demeyeceğim çünkü defalarca oynadım. Sende aynısını yap 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı