Sürprizbozan Witcher 3 Geralt ölüyor mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
oyunun sonun da Ciri kurtulamazsa Geralt son kalan gölün hanımının yanına gidiyor Ciri'nin intikamını almak için onu öldürdükten sonra gölün hanımlarının evine giriyoruz ve evin etrafını canavarlar basıyor ne oluyor bilmiyoruz gerisi yok.
Oyun devam etmiyor o sekansdan sonra. Öldü kabul ediliyor. Diğer sonlarda oyun bittikten sonra yine şehir şehir gezebiliyor, görev alıp sağa sola takılabiliyoruz. Ama bu sonda devamı yok.
 
Son düzenleme:
Merhaba şu anda Witcher 3 oynuyorum 25 saat falan oldu Vesemir öldü en sevdiğim karakter onun yasını tutuyorum. Neyse oyunun devamın da Geralt'da ölüyor mu? Açıkçası çok merak ediyorum biraz araştırdım ama net bir şey göremedim. Filmleri izledim onlarda oyundan geçmiş zamanda geçiyor o yüzden sorayım dedim.
Hocam 25 saatte Vesemir'i nasıl öldürdün yaw.3 temel son var.Bu sonlardan birinde geralt öldü olarak kabul ediliyor.
 
Geralt ölmedi Witcher'ler kalesini savunmak için geri döndü. Ölse bedeni de yerde olurdu zaten ama bulunamadı. Sonra Witcher'ler kalesini savunmak için geri döndü Witcher oyununda Geralt yeni oyunda yine ana karakter olsun başkasını istemiyoruz. Hele Ciri hiç olmasın, aksiyon oyunlarına erkek yakışır. Ben erkekle oynamayı severim. Ciri Witcher değil zaten tek kılıcı var ve Witcher'ler iki kılıclidir. Witcher serisi devam edeceği için onun olmayacağı kesin. Ben de zaten onunla çok az da olsa zorunlu oynattılar oyunda ondan zevk almadım. Ana karakter kadın olursa oynamayacağım. Aslında karakteri kendimiz oluştursak kişinin yüzü kafa zirhi ile kapalı olursa bu olur. O zaman her oyuncu rahat eder istedigiyle oynar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı