Witcher 3 gerçekten güzel mi?

• Konuyu başlatan hobidi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 164
  • Görüntüleme 10.296
Hayır, sadece ilk 2 oyunu oynadım.
Geralt ilgimi çekmiyor adam odun, yazar böyle bir kişilik yazmış.

Bir karakterden devam edecekse Vesemire'in gençliğini oynamak isterim.
Çünkü,
1: Renkli ve çok yönlü bir kişiliği var genel olarak Sarkastik biri.
2: Gördüğüm en kaliteli dövüşen Witcher uçup kaçabiliyor Çift kılıç çekebiliyor.

Vesemire olmazsa Bu evrende kendi yaptığım bir karakterle oynamayı tercih ederim mümkünse Elf olarak ki CDPR Cyberpunk'ta gideceği yolu biraz gösterdi yeni Witcher'da bu kafada olur oynanışı da çeşitli olur bu sayede.
Sadece Witcher olarak oynamak var birde Büyücü, Savaşmayan Diplomatik Biri, Suikastçı, Paladin, Rogue ya da Okçu olarak oynamak var.
Ayrıca, 4. bir oyun gelirse, eski Witcher okullarının (griffin, kedi, ayı, kurt) kurucuları olan, çağın ilk witcherlarınıda oynayabiliriz aslında, geçmişi ele alan bir konu olur. Zaman çizelgesine göre Witcher 3'te kullandığımız grandmaster Witcher teçhizatları daha önceden nasıl kullanılmış, Witcher 3'ün zamanına kadar nasıl gelmiş, nasıl saklanmış vesaire anlatılabilir güzel bir hikaye ile. Ya da, onun dışında Ciri'nin Witcher olmasıyla beraber ana oyunda düz bir hikaye anlatılıp, olası DLC'lerde ise farklı konular ele alınabilir. Nitekim Ciri'nin dünyalar arası yolculuk edebildiğini unutmamak lazım. Farklı evrenlerde, farklı yaratıklarla çarpıştığımız, farklı ortamlardan geçip paralel evrenlerde yolculuk yapılacak şekilde bir hikayede yapabilirler ki bu şekilde şekillenirse güzel olur bence. Bu konuyu işlerken yan karakter olarak ucundan Geralt gösterirlerse şahsen mutlu olurum fakat, kesinlikle kontrol ettiğimiz karakter o olmamalı. Üçlemeyle beraber onun hikayesi son buldu artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca Geralt'ın odun falan olduğu yok, adamın kaderini sen belirliyorsun. Senin oyunda "Hayırdır lan nasıl iş koyuyorsunuz bana siz!" diyip kesip biçtiğin adamları, kitapları okursan göreceksin ki Geralt aslında konuşarak halletmeyi seçen taraf oluyor. Son çare kılıcını kınından çıkarıyor. Hatta kitapları okurken çokça "E ne oldu abi sakin sakin tavır sergiliyorsun, ya sen Geralt Of Rivia'sın kes şu boş herifleri, laf altında kalma ya" diye içimden geçirdiğim oldu.
Odun derken ondan bahsetmedim, CDPR'da koymuş onları özellikle ilk oyunda RPG öğeleri daha kaliteli diyalog seçimlerinde.
Genelde dümdüz bir surat ifadesi olup, duygularını gizlemesinden bahsettim.

Vesemire'in 2 saatlik filmi beni en çok tatmin eden Witcher eseri oldu, oyunlardan bile daha çok eğlendim.
Ana karakter çok fark ediyor bu noktada.

Odun derken ondan bahsetmedim, CDPR'da koymuş onları özellikle ilk oyunda RPG öğeleri daha kaliteli diyalog seçimlerinde.
Genelde dümdüz bir surat ifadesi olup, duygularını gizlemesinden bahsettim.

Vesemire'in 2 saatlik filmi beni en çok tatmin eden Witcher eseri oldu, oyunlardan bile daha çok eğlendim.
Ana karakter çok fark ediyor bu noktada.
Hocam, Witcherların mutasyonlar sonucu yaptığı seçimlerde duygularının çok çok az bir pay oynadığı biliniyor zaten. Genelde nadiren duygulanırlar, oyunda denk geldiğimiz yerler var zaten. Ara sırada çok mutlu olduğunda veya birşeyi komik bulduğunda gülümsüyor. :D Ciddi kalmak witcherların genelinde var yani o bir sorun değil. Yakın arkadaşlarına karşı oldukça sempatik ve espirili zaten. :)

Ayrıca, 4. bir oyun gelirse, eski Witcher okullarının (griffin, kedi, ayı, kurt) kurucuları olan, çağın ilk witcherlarınıda oynayabiliriz aslında, geçmişi ele alan bir konu olur. Zaman çizelgesine göre Witcher 3'te kullandığımız grandmaster Witcher teçhizatları daha önceden nasıl kullanılmış, Witcher 3'ün zamanına kadar nasıl gelmiş, nasıl saklanmış vesaire anlatılabilir güzel bir hikaye ile. Ya da, onun dışında Ciri'nin Witcher olmasıyla beraber ana oyunda düz bir hikaye anlatılıp, olası DLC'lerde ise farklı konular ele alınabilir. Nitekim Ciri'nin dünyalar arası yolculuk edebildiğini unutmamak lazım. Farklı evrenlerde, farklı yaratıklarla çarpıştığımız, farklı ortamlardan geçip paralel evrenlerde yolculuk yapılacak şekilde bir hikayede yapabilirler ki bu şekilde şekillenirse güzel olur bence. Bu konuyu işlerken yan karakter olarak ucundan Geralt gösterirlerse şahsen mutlu olurum fakat, kesinlikle kontrol ettiğimiz karakter o olmamalı. Üçlemeyle beraber onun hikayesi son buldu artık.
Böyle birşey olacağını sanmam Witcher'ların hareket sistemleri belli kimse tekrardan kaç vur yaparak oyun bitirebilen bir karakterle oynamak istemez.

Witcher saydığım sınıflardan seçilebilecek bir sınıf olur büyük ihtimalle.
Cyberpunk'ta Exp sistemi olarakta Skyrim sistemine geçtiler üstüne birde tonla sınıf eklediler.
Bundan dönüp tamamen aynı hareketlere sahip bir karakterle tekrardan oynatmazlar.
Witcherların mutasyonlar sonucu yaptığı seçimlerde duygularının çok çok az bir pay oynadığı biliniyor zaten. Genelde nadiren duygulanırlar, oyunda denk geldiğimiz yerler var zaten. Ara sırada çok mutlu olduğunda veya birşeyi komik bulduğunda gülümsüyor. :D Ciddi kalmak witcherların genelinde var yani o bir sorun değil. Yakın arkadaşlarına karşı oldukça sempatik ve espirili zaten. :)
Regis bunu çürüttü ama, Geralt'ın duygularını belli ettiği sahneler de var zaten kasıtlı olarak saklıyor genelde.

Böyle birşey olacağını sanmam Witcher'ların hareket sistemleri belli kimse tekrardan kaç vur yaparak oyun bitirebilen bir karakterle oynamak istemez.

Witcher saydığım sınıflardan seçilebilecek bir sınıf olur büyük ihtimalle.
Cyberpunk'ta Exp sistemi olarakta Skyrim sistemine geçtiler üstüne birde tonla sınıf eklediler.
Bundan dönüp tamamen aynı hareketlere sahip bir karakterle tekrardan oynatmazlar.

Regis bunu çürüttü ama, Geralt'ın duygularını belli ettiği sahneler de var zaten kasıtlı olarak saklıyor genelde.
Haklısınız, dediğiniz gibi Regis bu kanıya bir son verdi ve Geralt'ın duygularıyla hareket etmesini sağladı. (Devamında spoiler var) Witcherlar bir kontrat veya iş aldıklarında duygularını seçimlerini katarak hareket ettikleri çok nadir olmuştur. Kontratın amacı Detlaff'ı öldürmekti ve Synna'yı tehlikeye atmadan Geralt işini tamamlamak üzere direkt Detlaff'ı öldürmeyi savunurken Regis, yanlış düşündüğünü söyleyip ona duygularıyla tercih yaptırdı ve mutlu sona ulaştırdı. Sonunda ortak bir yerde buluştuk. :D Ki bence mutlu son bu değildir, cool vampir abimiz detlaff ölmüşken o Syanna mıdır nedir o yaşamamalı.

Hayır, sadece ilk 2 oyunu oynadım.
Geralt ilgimi çekmiyor adam odun, yazar böyle bir kişilik yazmış.

Bir karakterden devam edecekse Vesemire'in gençliğini oynamak isterim.
Çünkü,
1: Renkli ve çok yönlü bir kişiliği var genel olarak sarkastik biri.
2: Gördüğüm en kaliteli dövüşen Witcher uçup kaçabiliyor çift kılıç çekebiliyor.

Vesemire olmazsa bu evrende kendi yaptığım bir karakterle oynamayı tercih ederim mümkünse elf olarak ki CDPR Cyberpunk'ta gideceği yolu biraz gösterdi yeni Witcher'da bu kafada olur oynanışı da çeşitli olur bu sayede.
Sadece Witcher olarak oynamak var bir de büyücü, savaşmayan diplomatik biri, suikastçı, paladin, Rogue'ya da okçu olarak oynamak var.

Buna sadece gülücük atılır😂🤣. Vesemir animesinin Lore'a uygun olduğunu mu düşünüyorsunuz? Daha herifin yaşını bile düzgün tutturamamışlar Kaer Morhen inşaatının 11. yüzyılda bitmesi gerekirken ve vesemirin inşaatta görev alması gerekirken vesemiri 1095 doğumlu yapmışlar vesemir en az 250 yaşında(elflerin kitabı kanında Triss bahsediyor o zaman yıl 1267 yani vesemir en erken 1017 doğumlu olması gerek) o saçma sapan Netflix Witcher içerikleriyle Witcher Lore'unu yorumlamayın lütfen. Hiçbir Witcher çatıdan çatıya uçup yumrukla aard atamaz, 1 tane Witcher kılıcı kendisi kadardır ve ağırdır(kedi okulu olsa bile ağırdır) çift kılıç diye bir şey tarihte görülmemiştir. Hele hele Aard'ın uzaya kadar çıktığı hiç görülmemiştir. Lütfen animeyi zihninizden silin (Netflix dizisini de silin o da Lore'u tanımıyor) ve öyle yorum yapın. Witcher 4 için en iyi aday Ciri'dir 3 farklı sonu bir sona bağlayabilirler(Ciri lady of the Lake kitabında emhyri reddetmiştir ve Geralt'la kalmıştır. Işınlanabiliyor saraydan kaçması çok zor olmaz. Witcher sonu zaten aynı kalır. Öldüğü (?) sonda da ölmemiştir. Geralt ona kötü davrandığı için kendi başına devam etmiştir hayatına.) Bunu ben bile ufacık bir düşünmeyle bağlayabiliyorum. Ayrıca kim istemez ki tek ışınlanmayla elf dünyalarına, Haakland'a, Zerrikanya'ya, Ofir'e gitmeyi? Ciri'nin çok ucu açık bir hikayesi var en az 1 oyun olmalı ve bu Witcher 4 olmalı bana göre.

Son düzenleme:
Bir kişinin dediklerine bakacaksanız benim dediklerime bakın.

Tarafsız değerlendirme mi istiyorsunuz? Oyunun aldığı ödüllere, Steam'deki oylama miktarına bakın.
Sevene oyunun her tarafı güzel. Herkes her oyunu sevecek diye bir kaide yok. Alırsınız, oynarsınız, sevmezseniz iade edersiniz. Bu kadar basit.

RDR2 ile kıyaslayacaksan o klasmanda bir oyun. Bir zahmet yapan ekibi, bütçeyi, tecrübeyi ve üretim yılını da düşün.

Oyunu sürekli ana karakterle oynuyorsunuz. Herhangi bir oyun için ana karakter kötü ama oyun güzel diyenin aklından şüphe ederim.

Linç yemeyelim durduk yere diye silindi.

Müthiş bir oyun, öncesinde kitaplarını okuyup sonra ilk iki oyunu oynamanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü direkt 3. oyundan başlarsanız belli başlı karakterleri ve olayları anlayamayacaksınız "ne alaka ya şimdi?" diyeceksiniz kendi kendinize. Kitapları okumasanızda olur çünkü, asıl son kitapların sonu. Oyunları alternatif bir son olarak görebilirsiniz. Ama ilk iki oyunu oynayın, çok eski geliyorsa özetlerini vesaire okuyun yada youtubeden izleyin seriyi.

Ayrıca Geralt'ın odun falan olduğu yok, adamın kaderini sen belirliyorsun. Senin oyunda "Hayırdır lan nasıl iş koyuyorsunuz bana siz!" diyip kesip biçtiğin adamları, kitapları okursan göreceksin ki Geralt aslında konuşarak halletmeyi seçen taraf oluyor. Son çare kılıcını kınından çıkarıyor. Hatta kitapları okurken çokça "E ne oldu abi sakin sakin tavır sergiliyorsun, ya sen Geralt Of Rivia'sın kes şu boş herifleri, laf altında kalma ya" diye içimden geçirdiğim oldu.

Buna sadece gülücük atılır😂🤣. Vesemir animesinin Lore'a uygun olduğunu mu düşünüyorsunuz? Daha herifin yaşını bile düzgün tutturamamışlar Kaer Morhen inşaatının 11. yüzyılda bitmesi gerekirken ve vesemirin inşaatta görev alması gerekirken vesemiri 1095 doğumlu yapmışlar vesemir en az 250 yaşında(elflerin kitabı kanında Triss bahsediyor o zaman yıl 1267 yani vesemir en erken 1017 doğumlu olması gerek) o saçma sapan Netflix Witcher içerikleriyle Witcher Lore'unu yorumlamayın lütfen. Hiçbir Witcher çatıdan çatıya uçup yumrukla aard atamaz, 1 tane Witcher kılıcı kendisi kadardır ve ağırdır(kedi okulu olsa bile ağırdır) çift kılıç diye bir şey tarihte görülmemiştir. Hele hele Aard'ın uzaya kadar çıktığı hiç görülmemiştir. Lütfen animeyi zihninizden silin (Netflix dizisini de silin o da Lore'u tanımıyor) ve öyle yorum yapın. Witcher 4 için en iyi aday Ciri'dir 3 farklı sonu bir sona bağlayabilirler(Ciri lady of the Lake kitabında emhyri reddetmiştir ve Geralt'la kalmıştır. Işınlanabiliyor saraydan kaçması çok zor olmaz. Witcher sonu zaten aynı kalır. Öldüğü (?) sonda da ölmemiştir. Geralt ona kötü davrandığı için kendi başına devam etmiştir hayatına.) Bunu ben bile ufacık bir düşünmeyle bağlayabiliyorum. Ayrıca kim istemez ki tek ışınlanmayla elf dünyalarına, Haakland'a, Zerrikanya'ya, Ofir'e gitmeyi? Ciri'nin çok ucu açık bir hikayesi var en az 1 oyun olmalı ve bu Witcher 4 olmalı bana göre.

Ayrıca Geralt kitaplarda odundur ve kıymetbilmez birisidir ama oyunlarda kitaplardaki haline göre çok daha kibardır. Kitaplarda kibar davrandığı tek kişi Ciri olabilir. Kitapları okursanız büyük ihtimalle soğursunuz(az laf etmedim geralta) fakat Witcher 3'te anlamadığım bir şekilde karakterle bütünleşiyorsunuz.

Katılıyorum, kesinlikle olası 4. bir oyunda; Ciri'nin Witcher olmasıyla beraber ana oyunda düz bir hikaye anlatılıp, olası DLC'lerde ise farklı konular ele alınabilir. Nitekim Ciri'nin dünyalar arası yolculuk edebildiğini unutmamak lazım. Farklı evrenlerde, farklı yaratıklarla çarpıştığımız, farklı ortamlardan geçip paralel evrenlerde yolculuk yapılacak şekilde bir hikayede yapabilirler ki bu şekilde şekillenirse güzel olur bence. Bu konuyu işlerken yan karakter olarak ucundan Geralt gösterirlerse şahsen mutlu olurum fakat, kesinlikle kontrol ettiğimiz karakter o olmamalı. Üçlemeyle beraber onun hikayesi son buldu artık. He spinoff olarak, bir oyun gelirse, eski Witcher okullarının (griffin, kedi, ayı, kurt) kurucuları olan, çağın ilk Witcherlarınıda oynayabiliriz aslında, geçmişi ele alan bir konu olur. Zaman çizelgesine göre Witcher 3'te kullandığımız grandmaster Witcher teçhizatları daha önceden nasıl kullanılmış, Witcher 3'ün zamanına kadar nasıl gelmiş, nasıl saklanmış vesaire anlatılabilir güzel bir hikaye ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı