Çözüldü Sürprizbozan Witcher 3 görev geçilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Aydoğdu

Hectopat
Daha fazla  
The Witcher 3 oyununda Kaer Morhen’e müttefiklerimizi davet etmemiz gereken bir görev var. Bu görev kapsamında Vernon Roche’u Kaer Morhen’e davet etmem gerekiyor. Ancak, Roche’un mağarasında onunla konuşmaya tıkladığımda oyun donuyor ve beni masaüstüne atıyor. Daha önce de aynı hatayı almıştım. O zaman da Vernon Roche ile Gwent oynamam gerekiyordu ve sürekli aynı hatayı veriyordu. Bir kereliğine düzelmişti ve o görevi geçebilmiştim, fakat şimdi geçemiyorum. Bu hatayı alan başka kişiler oldu mu? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
İnternette DX12'den DX11'e geçerek çözebilenler olmuş. Oyunu çalıştırdığınızda açılan REDLauncher'da "Play" butonunun yanındaki kutucuktan yapabilmeniz lazım.
Eğer işe yararsa o kısmı geçtikten sonra aynı şekilde tekrardan DX12'ye dönebilirsiniz, bi' sıkıntı olmadığını yazmışlar.

Ne alaka bilmiyorum ama ayrıca ayarlardan altyazıları kapatarak ya da anti-aliasing (kenar yumuşatma) ayarını kapatarak çözebilenler de olmuş. En olmadı dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsiniz.
The Witcher 3 oyununda Kaer Morhen'e müttefiklerimizi davet etmemiz gereken bir görev var. Bu görev kapsamında vernon Roche'u Kaer Morhen'e davet etmem gerekiyor. Ancak, Roche'un mağarasında onunla konuşmaya tıkladığımda oyun donuyor ve beni masaüstüne atıyor. Daha önce de aynı hatayı almıştım. O zaman da vernon roche ile Gwent oynamam gerekiyordu ve sürekli aynı hatayı veriyordu. Bir kereliğine düzelmişti ve o görevi geçebilmiştim, fakat şimdi geçemiyorum. Bu hatayı alan başka kişiler oldu mu? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Dikstraja ya gitmeyi dene bende ikisi birlikteydi.

İnternette DX12'den DX11'e geçerek çözebilenler olmuş. Oyunu çalıştırdığınızda açılan REDLauncher'da "Play" butonunun yanındaki kutucuktan yapabilmeniz lazım.
Eğer işe yararsa o kısmı geçtikten sonra aynı şekilde tekrardan DX12'ye dönebilirsiniz, bi' sıkıntı olmadığını yazmışlar.

Ne alaka bilmiyorum ama ayrıca ayarlardan altyazıları kapatarak ya da anti-aliasing (kenar yumuşatma) ayarını kapatarak çözebilenler de olmuş. En olmadı dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsiniz.

Çözüm
Dikstraja ya gitmeyi dene bende ikisi birlikteydi.
Dikstrja'ya gittim ama o kabul etmedi gelmeyi.

Reis, öncelikle teşekkür ederim. Dediğin gibi altyazıyı kapattım ve anti-aliasing’i kapattım. Bir de tüm grafikleri en düşüğe aldım, öyle oldu galiba. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı