Evet arkadaşlar ne zamandır istek listemde olan Witcher 3 inidirmde. Ben alacağım. Almak isteyen arkadaşlar için duyurayım dedim.
Kendi düşüncemce hakaret olur o oyunu o şekilde oynamak, bu yüzden şuan oynamıyorum bende. Ne kadar istekli olsamda bekleyeceğim, sizde en iyisini yapmış olursunuz.Benim bilgisayarım da en düşük ayarlarda 25-30 FPS ile oynatabilecek kapasitede ama internet kafede Ultra 60 FPS'i denedikten sonra ben de ileride bilgisayar topladığımda oynamaya karar verdim.
İnsaf ulan insaf, 22 TL hatta bir arkadaş sitelerde 18 TL diyor, sen torrent indirmeyi düşünüyorum diyorsun. Daha ne kadar inmesi lazım fiyatın?
Gunluk 5-10 lira alip para biriktiren ben 10-20 tane oyunu orjinal alabiliyorsam, sen 20 lirayi haliyle bulursun. Ayrica oyuna 20 lira veremeyecek kisi onu oynatacak PC'yi nasil aldi acaba?Belki yok param, nereden biliyorsun? Ne yapabilirim? Herkesin maddi durumu iyi değil. Ve sadece düşünüyordum yazdım, indireceğim değil.
Witcher 3 oynatacak kadar güçlü bir bilgisayarın varsa 18-22 TL sana koymaz.Belki yok param, nereden biliyorsun? Ne yapabilirim? Herkesin maddi durumu iyi değil. Ve sadece düşünüyordum yazdım, indireceğim değil.
Cidden alınır mı? Torrentten indirmeyi düşünüyordum.
Goty'de tüm dlc'ler mevcut, ikisi arasında 4-5 lira bir fark var zaten,ayrı ayrı dlc'ler toplam 60tl'ye satılıyor.Alıcaksan goty al kesinlikle.Witcher 3 ile GOTY arasında fark nedir?
Neyse, aldım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.