Witcher 3 GOTY Edition İndirimde!

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 5.477
Evet arkadaşlar ne zamandır istek listemde olan Witcher 3 inidirmde. Ben alacağım. Almak isteyen arkadaşlar için duyurayım dedim.
384124

384125

Benim bilgisayarım da en düşük ayarlarda 25-30 FPS ile oynatabilecek kapasitede ama internet kafede Ultra 60 FPS'i denedikten sonra ben de ileride bilgisayar topladığımda oynamaya karar verdim.
Kendi düşüncemce hakaret olur o oyunu o şekilde oynamak, bu yüzden şuan oynamıyorum bende. Ne kadar istekli olsamda bekleyeceğim, sizde en iyisini yapmış olursunuz.

İnsaf ulan insaf, 22 TL hatta bir arkadaş sitelerde 18 TL diyor, sen torrent indirmeyi düşünüyorum diyorsun. Daha ne kadar inmesi lazım fiyatın?
Belki yok param, nereden biliyorsun? Ne yapabilirim? Herkesin maddi durumu iyi değil. Ve sadece düşünüyordum yazdım, indireceğim değil.
Gunluk 5-10 lira alip para biriktiren ben 10-20 tane oyunu orjinal alabiliyorsam, sen 20 lirayi haliyle bulursun. Ayrica oyuna 20 lira veremeyecek kisi onu oynatacak PC'yi nasil aldi acaba?

Belki yok param, nereden biliyorsun? Ne yapabilirim? Herkesin maddi durumu iyi değil. Ve sadece düşünüyordum yazdım, indireceğim değil.
Witcher 3 oynatacak kadar güçlü bir bilgisayarın varsa 18-22 TL sana koymaz.

Sanırım Steam üzerinde fiyatını en çok hak eden bu oyundur. Korsan olarak indirdiğimde 5 gün aralıksız oynayıp bitirmiştim. Şimdi de satın aldım. Aslında oyunu ilk indirdiğimde sevmemiştim ama sonra tekrar indirdiğimde çok beğendim. Nasip olursa Steam üzerinden en kısa zamanda DLC'leri ile tekrar bitireceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı