8 Nisan 2019 Mesaj: 64 Evet arkadaşlar ne zamandır istek listemde olan Witcher 3 inidirmde. Ben alacağım. Almak isteyen arkadaşlar için duyurayım dedim. Genişletmek için tıkla...
Evet arkadaşlar ne zamandır istek listemde olan Witcher 3 inidirmde. Ben alacağım. Almak isteyen arkadaşlar için duyurayım dedim.
stanis Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #61 MertAkyz dedi: Ben de az önce aldım PS4'üm için. Oyun hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... seriye ilk oyunla başlamanı tavsiye ederim.
MertAkyz dedi: Ben de az önce aldım PS4'üm için. Oyun hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... seriye ilk oyunla başlamanı tavsiye ederim.
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #62 stanis dedi: seriye ilk oyunla başlamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PS4'te ilk 2 oyun yok maalesef. Ama şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Hadi bakalım.
stanis dedi: seriye ilk oyunla başlamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PS4'te ilk 2 oyun yok maalesef. Ama şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Hadi bakalım.
stanis Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #63 MertAkyz dedi: PS4'te ilk 2 oyun yok maalesef. Ama şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... ilk 2 oyun steam de 2.70 tl ve 4.65 tl pek sistem gereksinimi istemiyor laptopdan falan bile oynayabilirsin.
MertAkyz dedi: PS4'te ilk 2 oyun yok maalesef. Ama şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... ilk 2 oyun steam de 2.70 tl ve 4.65 tl pek sistem gereksinimi istemiyor laptopdan falan bile oynayabilirsin.
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2019 #64 stanis dedi: ilk 2 oyun steam de 2.70 tl ve 4.65 tl pek sistem gereksinimi istemiyor laptopdan falan bile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef, PC var ama CS 1.6 bile 50 FPS çalışıyor 720p'de mi ne.
stanis dedi: ilk 2 oyun steam de 2.70 tl ve 4.65 tl pek sistem gereksinimi istemiyor laptopdan falan bile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef, PC var ama CS 1.6 bile 50 FPS çalışıyor 720p'de mi ne.
benli11 Megapat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2019 #65 MertAkyz dedi: PS4'te ilk 2 oyun yok maalesef. Ama şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Hikaye konusunda sıkıntı olur. Oynamasan bile bi hikaye anlatımlarına bak.
MertAkyz dedi: PS4'te ilk 2 oyun yok maalesef. Ama şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Hikaye konusunda sıkıntı olur. Oynamasan bile bi hikaye anlatımlarına bak.