Çözüldü Witcher 3 GOTY ve Complete Edition farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tyrus

Hectopat
Birçok yere baktım ancak pek bir bilgi göremedim, çoğu kişi ikisinin de aynı şey olduğunu söylüyor. Siz hocalarımın bir bilgisi var mıdır bu konuda?

Çözüm
İkisi aynı şey, oyun aynı oyun. Yeni nesil güncellemesinden önce bütün DLC'lerin olduğu sürüm "GOTY Edition" adıyla satılıyordu, güncellemeden sonra artık "Complete Edition" diye satılıyor. Günün sonunda bi' fark yok.

Yeni nesil güncellemesi ne oluyor hocam?
Geçenlerde getirdikleri grafik güncellemesi ve bazı oynanış değişikliklerinin olduğu güncelleme. İngilizce - Türkçe olarak detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz, dert edilecek bi' mevzu değil aslında. @Tyrus
İkisi aynı şey, oyun aynı oyun. Yeni nesil güncellemesinden önce bütün DLC'lerin olduğu sürüm "GOTY Edition" adıyla satılıyordu, güncellemeden sonra artık "Complete Edition" diye satılıyor. Günün sonunda bi' fark yok.

Geçenlerde getirdikleri grafik güncellemesi ve bazı oynanış değişikliklerinin olduğu güncelleme. İngilizce - Türkçe olarak detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz, dert edilecek bi' mevzu değil aslında. @Tyrus

Son düzenleme:
Çözüm
Reddit alıntısı...

'' Hiçbir fark yok, temel oyunu + tüm olası genişletmeleri ve dlc'leri içeren aynı sürüm. İsim farkı bölgesel pazarlamadan kaynaklanıyor. PS4 sürümü Kuzey Amerika'da "Complete" ve Avrupa'da "Game of the Year" olarak biliniyor, ancak dediğim gibi içerik açısından GOG GOTY ile aynı oyun. Bu yüzden tercih ettiğiniz platformu ve oyunu seçin. ''

İkisi aynı şey, oyun aynı oyun. Yeni nesil güncellemesinden önce bütün DLC'lerin olduğu sürüm "GOTY Edition" adıyla satılıyordu, artık "Complete Edition" diye satılıyor. İsterseniz Steam ve GOG'da yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümden eski nesil 1.32'ye dönebiliyorsunuz.

Yardımınız için çok teşekkür ederim, Complete Edition bana daha cazip geldi. Çözüm olarak işaretliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı