Witcher 3 GOTY'de sürüm güncellenirse kayıt dosyası gider mi?

Yunuskls

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben PS4'te Witcher 3 GOTY sürümün satın almıştım bu sene PS5 aldım çoktandır Witcher oynamamiştim ve indirdim PS4 surumun şimdi complate editin(PS5) sürümüne guncellemesin yapmak istiyorum ama oyunda bayağı bir ilerlemem var hikaye yarisina geldim şimdi güncellemeyi yüklersen kayıt dosyası silinir mi, yoksa kalır mı? Eğer silinecekse PS5 sürümün indirmeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski nesil 1.32'den yeni nesil 4 küsüre güncellediğinizde eski kaydınızdan devam edebiliyorsunuz diye biliyorum. Tam tersi geçerli değil ama.

Yok, PS5'e indirdim 1 hafta önce ama PS4 sürümünü indirmişim. Şimdi PS5 sürümünü indirmek istiyorum ama kaydım silinir mi diye korkuyorum.
CD Projekt destek makalesinde anlatıldığı gibi kaydınızı aktarırsanız garantiye almış olursunuz, sorun çıkmaz gibi. Yine de emin değilim tabii. @Yunuskls

Son düzenleme:
Eski nesil 1.32'den yeni nesil 4 küsüre güncellediğinizde eski kaydınızdan devam edebiliyorsunuz diye biliyorum. Tam tersi geçerli değil ama.

Yok PS5 e indirdim 1 hafta önce indirdim şimdi ama PS4 sürümün indirmişim şimdi PS5 sürümün indirmek istiyorum ama kaydım silinir mi diye korkuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı