Witcher 3 hala oynanır mı?

Cyberpunk ve Uncharted'ı merak ediyorum aslında. Galiba önce onları oynayacağım.

Cyberpunk leş be hocam.
Leş mi? Tamam çıktığında beklentiyi karşılayamamış olabilir ama fazlasıyla iyi bir oyun cyberpunk. Bunu genel kanıya ve kendime göre söylüyorum bu arada. Size göre leş olabilir.

Leş mi? Tamam çıktığında beklentiyi karşılayamamış olabilir ama fazlasıyla iyi bir oyun cyberpunk. Bunu genel kanıya ve kendime göre söylüyorum bu arada. Size göre leş olabilir.
Oyunun sürükleyeciliği yok, çok büyük beklenti ile çıktı oyun, CD Project bu dev yapımın altından kalkamadı başaramadı.

2015'de çıkan bir oyun hâlâ adından söz ettirebiliyorsa düşünmeden oynamanız gerektiğini düşünüyorum :) Oyun hâlâ güncelliğini koruyabiliyor ve eğer türünü de seviyorsanız oyun çok sürükleyici, kısa da sürmüyor. Oldukça uzun bir oynanış süresi sunmakta.

Biraz denedim. God Of War'dan sonra combat sistemi biraz eskimiş gibi hissettirdi. God of War'un etkisinden çıktıktan sonra tekrar bakacağım.

Witcher 3 o kadar iyi ki 4.oyunu şu şekil bekliyorum (dost = ben)

indir.jpeg

Tabii ki de oynanır. Bende bugün God of War'ı bitirdim, ondan önce de 2 kere Witcher'ı bitirmiştim. God of War'dan sonra Witcher'ın savaş mekanikleri daha kötü, eski gelebilir ama yine de kesinlikle oynamanız gereken bir oyun. Witcher'ı Witcher yapan zaten mekanikleri, oynanış tarzı değil; hikayesidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı