Sürprizbozan Witcher 3 Hearts of Stone mutlu sonla mı bitirdim?

• Konuyu başlatan Yarst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 10.539
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Arkadaşlar merhaba Hearts of Stone'yi yeni bitirdim ama sonda bizim aynacı gelip Olgierd'in ruhunu çekti. Ben burada mutlu sonla mı bitirdim kötü sonla mı? Ve bir şey daha var ben orada aynacı Olgierd'in ruhunu alırken hiçbir şey yapamadım karışamadım karışabiliyor muydum? Cevaplarınız için teşekkür ederim. (Son soruyu bir tane profesör görevi vardı shanin göreviydi onla bir bağlantısı var mı diye sordum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Karışabiliyordun, karışsaydın iyi sondu. Sen kötü sonu yapmışsın.

Var, sanırsam profesöre gitmeyince hikaye tek düze ilerliyor.

Hmm tamamdır sağ ol ama mesela karışsaydım deseydim mesela aynacıya karşı vs atsaydım aynacı ölücekti hikaye gene biticekti değil mi daha görev olmazdı değil mi?

Hmm tamamdır sağ ol ama mesela karışsaydım deseydim mesela aynacıya karşı vs atsaydım aynacı ölücekti hikaye gene biticekti değil mi daha görev olmazdı değil mi?
Aynacı evrendeki en güçlü karakter yalnız, o bir şeytan veya iblis gibi bir şey. YouTube'dan açıp bakarsan aynacı Geralt'ı haşat ediyor, yani onunla savaşmak mümkün değil.

Onunla vs atmadan yenecektin, ve hikaye mutlu sonla bitecekti. Sana spoiler olur diye üstü kapalı anlattım.

Karışabiliyordun, karışsaydın iyi sondu. Sen kötü sonu yapmışsın.

Var, sanırsam profesöre gitmeyince hikaye tek düze ilerliyor.

Evet dediğin gibiymiş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodan baktım aynı şekil bir tane görev var aynacıyla savaşıyoruz olgierd kılıç veriyor bize bir tane gene bitiyor.

Aslında sonun kötü olduğunu düşünmüyorum, daha çok kişiye bağlı gibi bence.

Olgierd in ölmesi mantıklı mıydiki bilmiyorum tekrar o profesör görevini yapıp aynacıyla savaşmak istiyorum ama çok üşeniyorum bence olgierd in ölmesi iyi oldu gibi geliyor bana karısına onca kötülük yapmış en azından aynacıyla ödeşmiş olduk o bize yardım etti bizde ona yardım ettik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı