Sürprizbozan Witcher 3 Hearts of Stone mutlu sonla mı bitirdim?

• Konuyu başlatan Yarst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 10.661
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bilemiyorum, ama resmi olarak kötü son o olabilir. Bana göre Olgierd'in ölmesi gerekiyordu. Gerçi ben iyi sonla bitirmiştim.
Neden? Olgierd karısına kötü davrandığı için mi? Bu doğru, ama aynacı ile anlaştığı için durum böyle oldu. Zaten DLC'nin adı buradan gelme, taştan kalpler.

Neden? Olgierd karısına kötü davrandığı için mi? Bu doğru, ama aynacı ile anlaştığı için durum böyle oldu. Zaten DLC'nin adı buradan gelme, taştan kalpler.
Evet, kısmen onu diyebilirim. Aynacıyla anlaştığı için böyle oldu dediğin gibi ancak bu suçlarının olmadığı anlamına gelmiyor. Her iki sonuna rağmen, müthiş bir DLC olduğunu düşünüyorum. Bu arada DLC'nin adına hiç dikkat etmemiştim.

Evet, kısmen onu diyebilirim. Aynacıyla anlaştığı için böyle oldu dediğin gibi ancak bu suçlarının olmadığı anlamına gelmiyor. Her iki sonuna rağmen, müthiş bir DLC olduğunu düşünüyorum. Bu arada DLC'nin adına hiç dikkat etmemiştim.
Doğru, Olgierd çok da iyi birisi değil. Fakat Gaunter O'Dimm şerrin ta kendisi.

Zaten DLC'nin ilk ana görev ismi "Şerrin İlk Yumuşak Dokunuşları" yani burada Gaunter'dan bahsediyor olsa gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı