Witcher 3 iade etmeli miyim?

Bak iste böyle denilince iade edeyim diyorum, bir diğer kişi iade etme diyince vazgeçiyorum. Ne yapsam bilemedim.
Sen bilirsin gülüm. Ama oynamak istiyorsan hemencecik geçme tuşuna bas sanırsam e tuşuydu. Şuan ben de yeni başladım. Bir kaç sahne cidden beni rahatsız etti ailemin yanında. Aynı şekilde Metro oyunu da.Yapımcılar böyle şeyleri koymasalar olmuyor.

Kenarda birikmiş oyunum yok. Normalde online oyunlar oynamaktan hoşlanıyordum ancak bu aralar hikaye oyunlarına merak saldım. Witcher 3'ü iade edeceğim, 2013 Tomb Raider alacağım. Geriye 10TL kalıyor. Hikayesi güzel 10TL'lik oyun önerirseniz sevinirim.

O sahneleri geçebilirsin. 2-3 sahne yüzünden W3 gibi bi' oyunu iade etmek saçma olur.

Cinselliği günah sananlar ile aynı gezegende yaşıyoruz. Neyin kafası bu?
Ebeveynlerin günah olmadığını düşünmüşler ki sen hayata gözlerini açmışsın. Günah olduğunu düşünselerdi sen var olmazdın.

Gidin CSGO oynayın siz. W3'e laf atmayın.

Asıl siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ? "Cinsellik" dediğiniz şey benim inandığım dinde kendi eşini dışında başka bir kişinin vücuduna temas etmek, ellemek, seyr etmek tabi ki de günahtır ?

Aynı şekilde "ahlak" kavramına inanan insanlar için de bu sahneler ciddi bir şekilde rahatsızlık vericidir.

Siz inançsız olabilirsiniz ama empati kurmak ve saygı duymak zorundasınız. Bizim değerlerimize karışma hakkınız yoktur. Burası özgür bir ülke ve özgür bir platforum sitesidir. Karışamassınız.

Ebeveynlerin günah olmadığını düşünmüşler ki
Biraz aklın olsaydı zaten bu cevap ile gelmezdin, cinsellik karı koca arasında tabiki günah değildir. Ama cinsel içerikli görüntüler izlemen ahiretin için gözlerinin hesap vereceği anlamına gelir.

Ama bu kadar detaylı bilmediğin için abes yorumlar yapman normal.

Kenarda birikmiş oyunum yok. Normalde online oyunlar oynamaktan hoşlanıyordum ancak bu aralar hikaye oyunlarına merak saldım. Witcher 3'ü iade edeceğim, 2013 Tomb Raider alacağım. Geriye 10TL kalıyor. Hikayesi güzel 10TL'lik oyun önerirseniz sevinirim.
Hikaye temalı oyunların %90'ında cinselliği değiniliyor. Sana tavsiyem Sniper Elite 3 alman yönünde.

en oyunun avukatı falan mısın?
Evet.

Kesinlikle Metro Last Light almalısın. Ben şahsen oyunlardan çabuk sıkılan bir insanım. Ama daha bugün bitirdim oyunu ve muhteşemdi. 7 TL Steam'da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı