Witcher 3 Imlerith nasıl ölür?

SALOOWEN

Kilopat
Makaleler
13
Nasıl ölür? Yalnızca bir tane suyum var. Loot yapmadan gitmiştim... 10 dakika falan aralıksız savaştım, canını azalttım; sonra arkama ışınlandı, bir vurdu. Bunun bir taktiği falan var mı? Yoksa vur kaç ile yarım saat dövüşmem mi lazım? Quen kullandım sadece. Başka hangi işaret buna karşı koyar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl ölür? Yalnızca bir tane suyum var. Loot yapmadan gitmiştim... 10 dakika falan aralıksız savaştım, canını azalttım; sonra arkama ışınlandı, bir vurdu. Bunun bir taktiği falan var mı? Yoksa vur kaç ile yarım saat dövüşmem mi lazım? Quen kullandım sadece. Başka hangi işaret buna karşı koyar?
Yrden ise yariyor olabilir, ama tam hatirlamiyorum. Baya oldu bitireli. Loot yapmadan ve fazla zorlanmadan yenmek istiyorsaniz zorlugu dusurebilirsiniz.

Çok kolay aslında ama yapabilirsen görev öncesi bir kayıta dön ve bütün teçhizatı Full'e. Yapamazsan oyunun zorluğunu düşür. Düşman aşağı ölçekleme açıksa kapat onu. Zaten oyunu bitirmişsin çokta fark etmez zorluğu düşürmen.
Cidden mantıklı zorluğu düşürmek. 😀 Fikir için teşekkür ederim.
Yrden ise yariyor olabilir, ama tam hatirlamiyorum. Baya oldu bitireli. Loot yapmadan ve fazla zorlanmadan yenmek istiyorsaniz zorlugu dusurebilirsiniz.
Yrden tam olarak ne yapıyor? Kullanıyoruz ama amacını çok anlamadım.
Hatırladığım kadarıyla ışınlandığı an üstüne yrden basarsan bir daha ışınlanması geç sürüyor ama basmadan takla ata ata da kesiliyor.
Anladım hocam, teşekkür ederim.

Cidden mantıklı zorluğu düşürmek. 😀 Fikir için teşekkür ederim.

Yrden tam olarak ne yapıyor? Kullanıyoruz ama amacını çok anlamadım.

Anladım hocam, teşekkür ederim.

Hocam yrden basınca o bölgeye yaklaşanları engelliyor içindekileri de yavaşlatıyor ve ışınlanma da engelliyordu sanırım uzun süre oldu bitireli hatırlamıyorum ama bence zorluğu düşürmeyin daha eğlenceli oluyor fazla uğraşıp kesmek.

Hocam yrden basınca o bölgeye yaklaşanları engelliyor içindekileri de yavaşlatıyor ve ışınlanma da engelliyordu sanırım uzun süre oldu bitireli hatırlamıyorum ama bence zorluğu düşürmeyin daha eğlenceli oluyor fazla uğraşıp kesmek.
Hocam azıcık lootum olsaydı uğraşırdım ya. Can doldurmak için yapabilecek hiç bir şeyim yok.

İgni buz zırhını kırıyor böylece çok daha fazla hasar verebilirsin. Her ışınlandığında ''genellikle'' arkana geliyor 3.fazda öne doğru takla atarak kaçmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı