- Makaleler
- 6
Beni sarmadı oyun niyeyse sildim. Çok karışık geldi ve çok fazla detay var. RPG bana göre değilmiş ama ortaya çıkan eser muazzam.
Eki Görüntüle 661068burada belirtilen sürelere ek olarak; heart of stone DLC'si 10 saat sürüyor eğer her şeyi keşfedersen 20, Blood and Wine DLC'si 16 saat her şeyi keşfedersen 41 saat gibi bir ek süre daha sunacaktır. Resimde olan sitenin linki: Oyun Önerileri | Oyun İnceleme ve Öneri Platformu
RDR varken ağzına kadar bugla dolu (Cyberpunk'den bile daha buglu) karakter yüz mimikleri CS 1.6'dan hallice animasyonları tırt bir oyuna tam puan vermek tam moron işi. Oyunun atmosfer hikaye güzel sarıyor ama abartmamak lazım fazla uzun geldi bana son 20 saat bitsede gitsek modundaydım ben.
Ben yaylana yaylana, önüme çıkan tüm yan görevleri yapa yapa 50 saatte bitirdim. Üstelik son 20-25 saat neredeyse önüme çıkan tüm düşmanlara tek ata ata ilerleyecek kadar güçlüydüm. Buna bosslar da dahil. Final bosunu 2 defa ağır saldırı yaparak indirdim o kadar. Siz ne yaptınız da 100 saatten fazla oynadınız onu anlamadım.Buraya göre sadece ana şeyleri yaparsanız ortalama 52 saatte bitiyor. 1500 küsur insanın girdiği verilerin ortalaması bu.
Ama tamamını bitirmeye ortalama 180 saat demişler. Ben yaylana yaylana 150 saatte bitirdim. Yaylanmasam 130-135 olurdu.
Ben yaylana yaylana, önüme çıkan tüm yan görevleri yapa yapa 50 saatte bitirdim. Üstelik son 20-25 saat neredeyse önüme çıkan tüm düşmanlara tek ata ata ilerleyecek kadar güçlüydüm. Buna bosslar da dahil. Final bosunu 2 defa ağır saldırı yaparak indirdim o kadar. Siz ne yaptınız da 100 saatten fazla oynadınız onu anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.