kaanxmia Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 Dostlar bu sorun niye var? Witcher 3'te en yüksek ayarlarda DirectX11 keskinleştirme kapalı oynuyorum. Görselde mevcut sorunum, tüm kadınların vücutlarının yarısı yok. Hancı kadının da öyleydi oyun başlarındaki görevde.
Dostlar bu sorun niye var? Witcher 3'te en yüksek ayarlarda DirectX11 keskinleştirme kapalı oynuyorum. Görselde mevcut sorunum, tüm kadınların vücutlarının yarısı yok. Hancı kadının da öyleydi oyun başlarındaki görevde.
Çözüm Quadro_11 2 Ocak 2023 kaanxmia dedi: Steam orjinal doğrulama yapmayı denerim olmazsa öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunu farklı bir API ile çalıştırmayı deneyebilirsiniz bildiğim kadarıyla yeni güncellemeyle DX12 geldi.
kaanxmia dedi: Steam orjinal doğrulama yapmayı denerim olmazsa öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunu farklı bir API ile çalıştırmayı deneyebilirsiniz bildiğim kadarıyla yeni güncellemeyle DX12 geldi.
KS KS kaanxmia Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #11 Merdt dedi: Işın izleme. Dx12 ultimate ı kastediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten witcher 3 te dx12 ultimate yok peki ışın izleme neden bende fps 10 oluyor Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Işın izleme. Dx12 ultimate ı kastediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten witcher 3 te dx12 ultimate yok peki ışın izleme neden bende fps 10 oluyor
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.685 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 2 Ocak 2023 #12 kaanxmia dedi: Anladım zaten witcher 3 te dx12 ultimate yok peki ışın izleme neden bende fps 10 oluyor Genişletmek için tıkla... Işın izleme çok çok ağır bir ayar sizin kart için. Artı 0 Eksi
kaanxmia dedi: Anladım zaten witcher 3 te dx12 ultimate yok peki ışın izleme neden bende fps 10 oluyor Genişletmek için tıkla... Işın izleme çok çok ağır bir ayar sizin kart için.
KS KS kaanxmia Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #13 Merdt dedi: Işın izleme çok çok ağır bir ayar sizin kart için Genişletmek için tıkla... Merdt dedi: Işın izleme çok çok ağır bir ayar sizin kart için. Genişletmek için tıkla... Peki bu ayar ne işe yarıyor benim kartta böyle sorun yaratıyor ki Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Işın izleme çok çok ağır bir ayar sizin kart için Genişletmek için tıkla... Merdt dedi: Işın izleme çok çok ağır bir ayar sizin kart için. Genişletmek için tıkla... Peki bu ayar ne işe yarıyor benim kartta böyle sorun yaratıyor ki
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.685 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 2 Ocak 2023 #14 kaanxmia dedi: Peki bu ayar ne işe yarıyor benim kartta böyle sorun yaratıyor ki Genişletmek için tıkla... Gölgelendirmeleri ve ışıklandırmaları gerçeğe yakın hale getiriyor. Ultranın ultrası bir ayar diyim yani. Artı 0 Eksi
kaanxmia dedi: Peki bu ayar ne işe yarıyor benim kartta böyle sorun yaratıyor ki Genişletmek için tıkla... Gölgelendirmeleri ve ışıklandırmaları gerçeğe yakın hale getiriyor. Ultranın ultrası bir ayar diyim yani.
KS KS kaanxmia Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #15 Merdt dedi: Gölgelendirmeleri ve ışıklandırmaları gerçeğe yakın hale getiriyor. Ultranın ultrası bir ayar diyim yani. Genişletmek için tıkla... O ayar kapalı keskinleştirme kapalı geri kalan herşeyi en ultrada oynayacam o zaman öyle yine 60ustu görüyor amd fsri açayım mi peki bende destekliyor Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Gölgelendirmeleri ve ışıklandırmaları gerçeğe yakın hale getiriyor. Ultranın ultrası bir ayar diyim yani. Genişletmek için tıkla... O ayar kapalı keskinleştirme kapalı geri kalan herşeyi en ultrada oynayacam o zaman öyle yine 60ustu görüyor amd fsri açayım mi peki bende destekliyor
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.685 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 2 Ocak 2023 #16 kaanxmia dedi: O ayar kapalı keskinleştirme kapalı geri kalan herşeyi en ultrada oynayacam o zaman öyle yine 60ustu görüyor amd fsri açayım mi peki bende destekliyor Genişletmek için tıkla... Dene hocam memnun kalmazsan kapatırsın en kötü. Artı 0 Eksi
kaanxmia dedi: O ayar kapalı keskinleştirme kapalı geri kalan herşeyi en ultrada oynayacam o zaman öyle yine 60ustu görüyor amd fsri açayım mi peki bende destekliyor Genişletmek için tıkla... Dene hocam memnun kalmazsan kapatırsın en kötü.