Witcher 3 Karakter geliştirme önerisi

Merhaba, karakterimi geliştiriyorum. Ama yanlış mi yapıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Şu an yaptığım şeyler sadece bunlar. Neleri geliştirmemi önerirsiniz?

1644491445350.png

1644491480399.png

Sarı renkteki geliştirme kısmına tıklayıp gurme özelliğini almanı öneririm yediğin yemeğin can verme etkisi 30 dk sürüyor o yeteneği alırsan bir de oyunu büyü ağırlıklı oynuyorsan mavi bölümdeki yetenekleri açman en iyisi quen i yükselt Q tuşuna basılı tutunca etrafında kalkan oluşacak sen bırakana kadar o kalkan aktifken sana hasar veren yaratıklar veya insanlar eksik canını artıracak.

Sarı renkteki geliştirme kısmına tıklayıp gurme özelliğini almanı öneririm yediğin yemeğin can verme etkisi 30 dk sürüyor o yeteneği alırsan bir de oyunu büyü ağırlıklı oynuyorsan mavi bölümdeki yetenekleri açman en iyisi quen i yükselt Q tuşuna basılı tutunca etrafında kalkan oluşacak sen bırakana kadar o kalkan aktifken sana hasar veren yaratıklar veya insanlar eksik canını artıracak.
Teşekkür ederim, başka ne öneriniz var ?

Teşekkür ederim, başka ne öneriniz var?

Oyunu oynama tarzın nasıl?
Axii yi geliştir işine yarıyor çok fazla diyaloglarda.
Aard ı da geliştir 4 5 saniye boyunca elinden ateş çıkarabileceksin oda çok iş yapıyor.
Teşekkür ederim, başka ne öneriniz var?

Bir de oyuna mod yüklemeni öneririm oyun zevkini çok artırıyor.

Oyunu oynama tarzın nasıl?
Axii yi geliştir işine yarıyor çok fazla diyaloglarda.
Aard ı da geliştir 4 5 saniye boyunca elinden ateş çıkarabileceksin oda çok iş yapıyor.

Bir de oyuna mod yüklemeni öneririm oyun zevkini çok artırıyor.
Hocam tarzım derken ? Ne tür tarzlar var ? Ben genelde İgni yada Quen'i kullanıyorum Fight yaparken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı