Witcher 3 karakter geliştirme

fullrafa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Witcher 3'te karakterimle muhafıza saldırıyorum ama öldüremiyorum. 2 vuruşta Allah'a kavuşturuyorlar beni. Karakterimin güçlü olması için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhafızlar ne kadar gelişirseniz gelişin güçlüdür. Hiç bulaşmayın onlara. Bir şey çalmadıkça ya da saldırmadıkça bir sıkıntı yapmazlar size zaten

Arkadaşlar Witcher 3'te karakterimle muhafıza saldırıyorum ama öldüremiyorum. 2 vuruşta Allah'a kavuşturuyorlar beni. Karakterimin güçlü olması için ne yapmalıyım?
Hocam muhafızları imkanı yok çok güçlüler. İstersen 100 lvl ol onlar 230 lvl falan oluyorlar. Karakter puanlarını basabilirsin karakterine.

Artı -1 Eksi
Muhafızları yenemezsiniz. Oyunun mantığı gereği, muhafızlar sizden hep daha yüksek seviyeye sahip olurlar ve tek vuruşta işinizi bitirirler. Sadece bir mod sayesinde muhafızları yenebilirsiniz. Bu modu indirin ve oyunun dosyalarına mods klasörü oluşturup atın.

Karakter güçlendirmek için kendine iyi bir kılıç ve zırh alabilirsin. Fakat bu biraz pahalı olacaktır, arayıp kendin zırh bulman daha iyi olacaktır. Veya Efsunger teçhizatları görevlerini yapabilirsin. Onun dışında, K tuşuna basıp karakter geliştirme ekranına gelebilir ve yeterli puanın varsa yetenekleri açıp slotlara koyabilirsin.

Rün taşları ile silahlarını güçlendirebilir, iksir yaparak daha kuvvetli olabilirsin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı