Witcher 3 keskinleştirme ayarı nasıl yapılmalı?

Fred07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ultra ayarlarda kare oluşturma kapalı oynuyorum. DLSS quality modunda keskinleştirme düşük ve kapalı da çok farklar göremiyorum. Hatta sanki kapalı daha keskin gibi geliyor. Hangisinde kalmalı anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ultra ayarlarda kare oluşturma kapalı oynuyorum. DLSS quality modunda keskinleştirme düşük ve kapalı da çok farklar göremiyorum. Hatta sanki kapalı daha keskin gibi geliyor. Hangisinde kalmalı anlayamadım.

Çok bir önemi yok gözüne nasıl daha iyi geliyorsa onu yap.

Size kalmış bir durum. Rahatsız ediyorsa yükseltebilirsiniz.

Aynı şekilde size kalmış bir durum. Alan derinliği açıkken uzak mesafede ki nesnelerde bulanıklaşma olur. Ayarı açıp deneyebilirsiniz. Tercihinize kalmış. Beğenmezseniz kapalıda kalabilir.
Hocam siz oynuyorsanız hangi ayarda kullanıyorsunuz keskinleştirme ve alan derinliğini

Hocam siz oynuyorsanız hangi ayarda kullanıyorsunuz keskinleştirme ve alan derinliğini.

Witcher 3'ü Next-gen haliyle henüz oynamadım, bu sebeple pek bir şey diyemeyeceğim. Fakat dediğim gibi göz zevkinize bağlı olarak ayarlayabilirsiniz. Ayrıca genelde alan derinliği kapalı olarak oynuyorum.

Witcher 3'ü Next-gen haliyle henüz oynamadım, bu sebeple pek bir şey diyemeyeceğim. Fakat dediğim gibi göz zevkinize bağlı olarak ayarlayabilirsiniz. Ayrıca genelde alan derinliği kapalı olarak oynuyorum.
Tamamdır hocam bende kapalı da daha çok beğendim teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı