Witcher 3 klavye ile mi gamepad ile mi oynanmalı?

Hangisine daha alışkınsan onunla oyna. Klavye + mouse her zaman kontrolücen daha özgürdür (kamera hareketleri bakımından) İyi bir klavye + mouse oyuncusu iyi bir gamepad oyuncusuna göre oyunu daha seri ve daha iyi oynar, daha kısa sürede bitirir. Ama Witcher 3 gibi kolay ve pek de nişan alman gerektirmeyen bir hikaye oyununu bilgisayar başında iki büklüm oynamak yerine arkana yaslanarak gamepad ile oynaman önerimdir.
Ama ilk cümlemde dediğim gibi hangisiyle daha rahat ediyorsan onunla oynaman tabii. Ben ikisiyle de oynadım ve K+M kesinlikle daha akıcı ve özgür bir deneyim sunuyor ama oyunun çoğunu gamepad ile oynadım. Normalde yüzde 90 K+M oyuncusuyum ama Witcher 3 K+M kullanmam gereken bir oyun değildi.

Merhaba, az önce Witcher 3 aldım ve indiriyorum. Oyunu gamepad ile mi oynamamı tavsiye edersiniz yoksa klavye ile mi? Daha önce deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ben gamepad ile oynamayı daha konforlu buluyorum.Ama klavye fareyle oynamada zorlamayacaktır
Konuyla alakasız biliyorsunuzdur ama oyuna 14 aralıkta grafik yaması gelecek ondan sonra başlayın bence.Bende yeniden oynamayı düşünüyorum sırf bu nedenle.😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı