Sürprizbozan Witcher 3 Kötü Son Sahnesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Anladim hocam pardon. Ama ben oynarken savelerim silinmemisti. En eski save bile duruyordu. Cok kisa surede bitirdigim icin olabilir mi? (Oynama suresi olarak degil, mesela 1 haftada bitirmek gibi.)
Ben yeni saveler geldikçe eski saveler yok oluyor diye biliyorum, ama Steam Cloud varsa bir şeyler yapılabilir.

Ben yeni saveler geldikçe eski saveler yok oluyor diye biliyorum, ama Steam Cloud varsa bir şeyler yapılabilir.
Hocam sanirim var, cunku her oyundan ciktigimda Steam oyuna bir seyler yapiyor. Upload hizimla ilgili cunku internet kafayi yiyor ve suresi oynama suremle dogru orantili sekilde. Yedekleme yapiyor buyuk ihtimal.

Kaer morhen savaşı sonrası zaten sona yaklaşıyorsunuz galiba sadece laboratuvar sahnesi ve lanetlenmiş adamın sahnesini göreceksiniz, sonra bitiyor zaten.

Hani belki kaer morhen savaşı sonrası gider onla kartopu oynarım sonra laboutuvarda devam et derim lanetlenmiş adamın mezarına götürürüm belki daha iyi bir son olur içimde kaldi.

Hani belki kaer morhen savaşı sonrası gider onla kartopu oynarım sonra laboutuvarda devam et derim lanetlenmiş adamın mezarına götürürüm belki daha iyi bir son olur içimde kaldi.
Ciri'yi bulduktan sonra zaten kararlar önem kazanıyor. Eğer daha önceden Dijkstra'nın Triss ile büyücüleri kurtardıktan sonraki konuşmasında sizi Passiflora'ya davet ettiğinde gittiyseniz ve Thaler'i bulduysanız, Kaer Morhen savaşından sonra Triss ile Philippa Eilhart'ı bulduğunuz yerde Dijkstra'nın bacağını vs. kırmayarak Radovid'i öldürebilirsiniz. Daha fazla bilgi için internete "how to kill radovid" yazın anlarsınız demek istediğimi. Diğer seçimleri de güzel yapıp, Ciri'yi babasına götürürseniz imparatoriçe olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı