Çözüldü Witcher 3 kudret alanı skill vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cherry Ali

Decapat
Daha fazla  
İlk defa Witcher 3 oynuyorum.
5-6 yıl önce atılan videolarda bu kudret alanlarından İlk çekişte +1 yetenek puanı veriyor diye gördüm, fakat ben çektiğim zaman ne yetenek puanı verdi ne de başka bir şey. Bu bulduğum 2.kuvvet alanı 1. igni işaretidir onda da ne güçlendirme verdi ne de yetenek puanı. Zorluğum kan ve kırık kemikler.
Bendeki sıkıntı var yoksa Bu taşların işlevi mi kalktı?

16783689677532278526317397802412.jpg

Çözüm
Yeni save açınca düzeldi 3 tane kudret alanı etkinleştirdim daha 1.svy deyim ve 3 yetenek puanım oldu. Witcher 2 save dosyası atmıştım belki ondan dicem de yine aynı save dosyası ile oyun açtım bu sefer kudret alanı hem güçlendirme hem de yetenek puanı verdi. İlk defa oynuyom o yüzden 1svy de 3 yetenek puanı almak normalmi değilmi bilmiyorum...
16783733493523651624982769525370.jpg
Bazen animasyonda sıkıntı çıkabiliyor hala alınabilir gözüküyor orası tekrar tuşa uzun basılı tutarak almayı deneyin yeteneğin gücünü arttıracak. Ekstra bir yetenek puanı vermiyor. Alındığında zaten direkt oyun bildirim verir.

Grafik güncellemesiyle birlikte bende de şöyle bir şey oldu. Ana görevde bir bilgiyi atıyorum A kişisine soyle diyor.Haritada işaretli yere gidiyorum A kişisi ile konuşmaya çalışıyorum sadece ne var gibi saçma bir cevap veriyor ve diyaloga geçmiyor oyun kaldı oyle ilerlemiyor.

Bazen animasyonda sıkıntı çıkabiliyor hala alınabilir gözüküyor orası tekrar tuşa uzun basılı tutarak almayı deneyin yeteneğin gücünü arttıracak. Ekstra bir yetenek puanı vermiyor. Alındığında zaten direkt oyun bildirim verir.

İlk alımlarda yetenek puanı ve güç arttırımı sonrakı alımlarda hangi işarete aitse o işaretin gücünü arttırıyor diye biliyorum bende.

Grafik güncellemesiyle birlikte bende de şöyle bir şey oldu. Ana görevde bir bilgiyi atıyorum A kişisine soyle diyor.Haritada işaretli yere gidiyorum A kişisi ile konuşmaya çalışıyorum sadece ne var gibi saçma bir cevap veriyor ve diyaloga geçmiyor oyun kaldı oyle ilerlemiyor.

İlk alımlarda yetenek puanı sonrakı alımlarda hangi işarete aitse o işaretin gücünü arttırıyor diye biliyorum bende.
Yok hocam level atlaman gerekiyor sadece yetenek puanı için.

İlk alımlarda yetenek puanı ve güç arttırımı sonrakı alımlarda hangi işarete aitse o işaretin gücünü arttırıyor diye biliyorum bende.
Senin yaşadığın olay sıkıntı gibi başka bir kayıttan dene ya da görev şemasında yanlış bir şey yapıyorsun.

Yeni save açınca düzeldi 3 tane kudret alanı etkinleştirdim daha 1.svy deyim ve 3 yetenek puanım oldu. Witcher 2 save dosyası atmıştım belki ondan dicem de yine aynı save dosyası ile oyun açtım bu sefer kudret alanı hem güçlendirme hem de yetenek puanı verdi. İlk defa oynuyom o yüzden 1svy de 3 yetenek puanı almak normalmi değilmi bilmiyorum...
16783733493523651624982769525370.jpg

Çözüm
Yeni save açınca düzeldi 3 tane kudret alanı etkinleştirdim daha 1.svy deyim ve 3 yetenek puanım oldu. Witcher 2 save dosyası atmıştım belki ondan dicem de yine aynı save dosyası ile oyun açtım bu sefer kudret alanı hem güçlendirme hem de yetenek puanı verdi. İlk defa oynuyom o yüzden 1svy de 3 yetenek puanı almak normalmi değilmi bilmiyorum...Eki Görüntüle 1695687
Alınmıyor diye biliyordum gayet iyiymiş bu sistem. Normal bu şekilde daha iyi oynanış sunar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı