Witcher 3 kurt adam görevi nasıl yapılır?

BinbasiOmen41

Femtopat
Daha fazla  
Witcher 3 kurt adam ile savasıyorum. Ama canını azıcık bıraktıktan sonra canını yenilemeye başlıyor. Ardından ölüyorum. Oyun başında eşya toplamadım yağım yok Thunderbolt iksirim var sadece. Ne yapmalıyım?

Witcher 3 kurt adam ile savasıyorum. Ama canını azıcık bıraktıktan sonra canını yenilemeye başlıyor. Ardından ölüyorum. Oyun başında eşya toplamadım yağım yok Thunderbolt iksirim var sadece. Ne yapmalıyım?
Durmadan saldırılarını savuşturarak darlarsanız eninde sonunda yetmiyor zaten doldurma hızı. Püf noktalar olarak: Garanti olarak Quen ile zırh yaparsınız veya kaçmaya başladığında Axii ile onu durdurun. Ayrıca yanmaya karşı zâafı var baya, Igni'ye başvurun sık sık.
Arbalet ile ok atarakta darlamayı uzaktanda devam edebilirsiniz.

Seviyeniz çok düşük veya zorluğunuz en yüksekte olmadığı sürece yenmesi basit bi bakıma.

Son düzenleme:
Durmadan saldırılarını savuşturarak darlarsanız eninde sonunda yetmiyor zaten doldurma hızı. Püf noktalar olarak: Garanti olarak quen ile zırh yaparsınız veya kaçmaya başladığında axie ile onu durdurun. Ayrıca yanmaya karşı zâafı var bayağı, ıgnı'ye başvurun sık sık.
Arbalet ile ok atarakta darlamayı uzaktan da devam edebilirsiniz.

Seviyeniz çok düşük veya zorluğunuz en yüksekte olmadığı sürece yenmesi basit bir bakıma.

Yardımın için sağ ol. Hemen deneyeceğim geri dönüş yaparım.

Seviyen düşükken yapmaya çalışıyorsan özellikle yüksek zorluklarda yağsız zorlanman normal. Canı azaldıktan sonra kükrüyor ya, o sırada kuvvetli saldırılarla ve işaretlerle var gücünle girişeceksin. Alaca Baykuş iksiriyle sürekli Axii basarak sık can yenilemesini engelleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı